Így érzékenyült el Brendan Fraser, amikor megtudta, hogy az internet népe még mindig rajong érte (videó)

Brendan Fraser nehéz éveket tudhat maga mögött, a hosszú kihagyás után azonban úgy tűnik, hogy végre visszatér Hollywoodba.

A napokban számoltunk be arról, hogy Fraser okkal maradt távol évekig a nagyobb filmes szerepektől, nemrégiben pedig az is hivatalossá vált, hogy a színész lényegében Martin Scorsese készülő filmjében, a Killers of the Flower Moonban lesz majd újra látható.

Fraser mögött továbbra is hatalmas rajongótábor áll, akik rendszeresen biztosítják támogatásukról a színészt, ezúttal pedig a LittleLottieCosplay nevű TikTok sztárra folytatott beszélgetést, amely során röviden be is számolt mindarról, ami majd rá vár az előtte lévő időszakban.

Martin Scorsese filmjében fogok szerepelni, amelyben Leonardo DiCaprióval és Robert De Niróval szerepelek együtt. Egy kicsit aggódom emiatt”- mondta a sztár, a beszélgetés egyik legfelemelőbb része viszont mégis az, amelyben Fraser könnyekig hatódik, miután közlik vele, hogy továbbra is rengetegen szeretik őt, a rajongók pedig szorítanak neki.

@littlelottiecosplay

“Shucks, ma’am!” ???????????? Adding to the Brendan love from earlier today. #brendanfraser #themummy #mummytok #rickoconnell

♬ A-O-K - Tai Verdes