Teljesen új perspektívából tekint a világra Johnny Depp és Amber Heard egy évvel azután, hogy lezárult a nagy port kavart rágalmazási perük.

A PEOPLE magazin legújabb számából kiderül, hogy mindketten optimistán tekintenek a jövőbe azután, hogy lezárult hathetes bírósági csatájuk, ami  sokkoló részleteket hozott nyilvánosságra ötéves kapcsolatukról. Ezek az információk mindkettejük karrierjének végét jelentette volna.

Miután a Fairfax megyei esküdtszék nagyrészt Depp javára döntött, megállapította, hogy a 37 éves Heard rágalmazta a sztárt, amikor egy 2018-as Washington Post számban azt állította Deppről, hogy „a családon belüli erőszakot képviselő közszereplő". Az ítéletet követően a a háromszoros Oscar-jelölt színész kijelentette, hogy „visszakapta az életét".

Egy Depp-hez közeli forrás szerint a színész Európába utazott, hogy koncerteket adjon Jeff Beck gitárossal (aki időközben elhunyt) és részt vett a Jeanne du Barry című francia történelmi dráma forgatásán, amelyet aztán nagy sikerrel mutattak be a májusi cannes-i filmfesztiválon.

„Hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, hogy visszakapta az életét"  – nyilatkozta egy Depphez közeli forrás.

Eközben Heard 1 millió dollár kártérítést fizetett az exének. Az eredeti büntetés több 10 millió dollárról szólt… Depp a kapott összeget jótékonysági szerveknek adományozta.

Heard tavaly 1,1 millió dollárért adta el a kaliforniai Yucca Valleyben lévő otthonát, és a reflektorfényt egy csendesebb spanyolországi életre cserélte 2 éves kislányával, Oonah Paige-dzsel, akit 2021-ben, egyedülálló szülőként fogadott be.

A per alatt Heard halálos fenyegetéseket kapott, és kegyetlen internetes mémek tárgya lett. Miután Madridba költözött, „ rengeteg új energiája van, és olyan dolgokra összpontosít, amelyeket szeret" – állítja egy Heardhoz közeli forrás.

Ebből az energiából jutott az In the Fire című új filmjébe, amely egy 19. századi amerikai pszichiáterről szól, aki egy Kolumbiából származó fiút kezel. A fiatalt egyesek szerint az ördög szállta meg. A filmet az előző hónapban mutatták be a szicíliai Taormina Filmfesztiválon.

„Ez egy gyönyörű film a szerelem szinte természetfeletti hatalmáról" – mondta Heard a PEOPLE-nek a premieren.

Heard a decemberben megjelenő Aquaman 2 című szuperhős filmben Meraként tér vissza. Mindkét filmet a tárgyalás előtt forgatták, és bár azóta nem kapott újabb szerepet, bízik benne, hogy ez változni fog.

Heard megjelenése a taorminai filmfesztiválon egy hónappal követte Depp májusban cannes-i filmfesztiválon való megjelenését, ahova a Jeanne du Barry - A szerető

premierje miatt érkezett. 

Egy cannes-i sajtótájékoztatón a színészt arról kérdezték, hogy a nagy nyilvánosságot kapott jogi csatározásai után úgy érzi-e, bojkottálja őt Hollywood.

"Hogy bojkottáltnak érzem-e magam? Nem, egyáltalán nem. De nem érzem magam Hollywood által bojkottáltnak sem, mert nem gondolok rá. Nem gondolok Hollywoodra. Nekem sincs már szükségem Hollywoodra."

Később hozzátette: „Folyton elgondolkodom a visszatérés kifejezésen, mert nem mentem sehova. Ami azt illeti, körülbelül 45 percre lakom innen. Szóval igen, lehet, hogy az emberek nem hívtak többé, bármi is volt a félelmük akkoriban. De nem, nem mentem sehova csak ücsörögtem."

dráma | életrajzi | történelmi

Jeanne, a kultúra és az élvezetek megszállottja. A munkásosztálybeli nő ügyesen használja intelligenciáját és báját, hogy fokozatosan feljebb lépjen a társadalmi... több»