Így fest majd Tom Hardy Al Capone-ként, itt az első fotó

Alig egy hete vált hivatalossá, hogy Tom Hardy alakítja a hírhedt chicagói gengsztert, Al Capone-t, máris itt az első fotó.

Tom Hardy 2012 óta dolgozott azért, hogy tető alá hozhassa idősödő Al Capone-ről szóló életrajzi filmet, néhány hete pedig hivatalosan is révbe ért a projekt, amikor végre összeállt a Capone teljes stábja.

A hírt követően nem is kellett sokat várni a forgatás megkezdésére, melyről befutott az első fotó, melyet maga Hardy osztott meg az Instagram-csatornáján, ugyanitt hozta nyilvánosságra március 8-án, hogy elvállalta a szerepet.  

Bár a film premierdátumát egyelőre nem tűzték ki, a hivatalos szinopszissal nem várakoztatta a stúdió a színész rajongóit. Eszerint az egykor egy kegyetlen üzletember és szeszcsempész, Alfonse Capone vasszigorral uralta Chicago városát, aki az amerikai történelem leghírhedtebb és legfélelmetesebb gengszterévé vált. Negyvenhét évesen, közel egy évtizednyi börtönélet után a demencia elhatalmasodott Alfonse elméjén, a múlt kísértő és erőszakos emlékei azonban rendre megelevenedtek számára.

A forgatás jelenleg is zajlik New Orleansban, a rendezői széket  Josh Trank (Az erő krónikája) foglalhatja el, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kyle MacLachlanMatt DillonLinda CardelliniJack LowdenKathrine Narducci és Gino Cafarelli.

 

Chasing Fonzo...????????????????????????????????????????????????????

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Márc 24., 2018, időpont: 10:55 (PDT időzóna szerint)

 

Black♠️

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Márc 24., 2018, időpont: 7:02 (PDT időzóna szerint)