Így köszöntötte Chuck Norris a 102 éves édesanyját Anyák napján

Bizony még Chuck Norris is időt szakított arra, hogy anyák napja alkalmából felköszöntse 102 éves édesanyját.

“Boldog anyák napját! Csodálatos anyukámnak, Wilmának és csodálatos feleségemnek, Genának… Mindkettőtöket jobban szeretlek, mint azt szavakkal ki tudnám fejezni, és minden nap hálát adok Istennek mind a kettőtökért” - írja a Texasi Kopó sztárja a közösségi médiában.

A színész édesanyjával és feleségével készült egy-egy közös fotót is megosztott a bejegyzésben. Norris édesanyja nemrégiben töltötte be a 102-ik életévét, a színész elmondása szerint ugyanakkor édesanyja továbbra is kicsattanó formában van.

“Mivel a hét egyik végén van anyukám születésnapja, és a következő héten jön az anyák napja, eláraszt a hála. Nélkülük nem lennék az az ember, aki vagyok” - mondta korábban Norris.

“Anya, nem tudom, mit nehezebb elhinni: hogy 102 éves vagy, vagy hogy van egy fiad, aki 83 éves! Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok, hogy az anyukám vagy. Mindig is az voltam” - írta korábban a színész a születésnapi köszöntésében.

Norris egy alkalommal arról is beszélt, hogy édesanyja volt az, aki a harci szellemre nevelte, és hogy ő segítette abban, hogy megvalósíthassa az álmait.