2019.09.05   szerző: hp   hozzászólások: 0

Volt idő az MCU történetében, amikor Thanost még nem az Oscar-díjra jelölt Josh Brolin alakította. A 2012-es Bosszúállókban még az alaposan elmaszkolt Damion Poitiert láthattuk a szerepben, most pedig végre közelről is láthatjuk az Ironhead Studios munkáját az eredeti Thanosról.

Így nézett ki eredetileg Thanos, Josh Brolin szerződtetése előtt (forgatási fotó)

Új, eddig nem látott kulisszák mögött képet osztott meg 2011-ből a Bosszúállók forgatásáról a Thanos sminkjéért és maszkjáért felelős Ironhead Studios az Instagram oldalukon (cikkünk nyitóképe). Az őrült Titánt annak idején még a színész-kaszkadőr, Damion Poitier alakította, akitől később Josh Brolin vette át a stafétát A galaxis őrzőiben, melytől kezdve őt láthattuk a szerepben.

A színésznek azonban a  Bosszúállók jeleneteinek forgatása során már nem kell sem sminket, sem maszkot viselnie, a dolgot a Marvel a CGI szakemberekre bízta, akik egyáltalán nem végeztek rossz munkát. Persze a végeredményből, legalábbis ami a mimikát illeti Brolin is nagyban kivette a motion capture technológiának köszönhetően.

Nektek bejött Josh Brolin alakítása az MCU főgonoszaként?

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»