Így nézne ki Taron Egerton Rozsomákként (fotó)  A kép forrása: HeroicHollywood

Nem egy alkalommal felmerült már, hogy  Kingsman és a Rocketman sztárja, Taron Egerton alakíthatná a jövőben az X-Men legismertebb hősét, Rozsomákot, mostanáig azonban nehéz volt elképzelni, hogy is festene a szerepben a fiatal színész.

Amióta a Fox stúdió a Disney tulajdonába került, ezzel pedig számos X-Men karakter megfilmesítési joga is, a rajongókat lázban tartja a kérdés, hogy vajon miként is építi majd be saját filmes univerzumába a mutánsokat a Marvel.

Bár a stúdió korábban elárulta, hogy mindezt nem igazán fogja elsietni, így a jelenleg gőzerővel készülő negyedik fázisban szinte biztosan nem bukkannak fel még az X-Menek. Taron Egerton több alkalommal is elárulta, hogy nagyon szívesen Hugh Jackman nyomdokaiba lépne és átvenné a „Rozsomák stafétát”, mindeddig azonban sokaknak talán nehéz is volt elképzelni, hogy is festene a szerepben.

Ivan Morini a napokban posztolt egy fotót a koncepcióról, amely mondani se kell, igencsak meggyőzőre sikeredett, így talán sikerült egy kicsit eloszlatni azok kétségeit, akik szerint Egerton nem igazán léphetne Jackman nyomdokaiba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ok, I'm gonna say it: I need @taron.egerton to be Wolverine in the MCU, @mrmarkmillar was right. - #wolverine #taronegerton #logan #loganwolverine #jameshowlett #xmen #wolverinexmen #xmenwolverine #loganwolverine #wolverinelogan #taronegertonwolverine #photoshop #wolverineedit #thewolverine #fancast #fantacasting #fancastwolverine #fancastxmen #marvelcomics #marvel #marvelcinematicuniverse #mcu #marvelstudios #xmenmarvel #marvelxmen #mcuwolverine #mcuxmen #wolverinemcu #xmenmcu

Il Dottore (@il_dottore394) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2019, időpont: 12:16 (PDT időzóna szerint)