Ben Kingsley visszatér a Marvel Moziverzumba. Az Oscar-díjas színész Trevor Slattery szerepét fogja újra eljátszani a Marvel Wonder Man projektjében a Disney+-nál - erősítette meg a The Hollywood Reporter. A Marvel nem kommentálta a híreket.

A potenciális sorozat, amelyről a THR júniusban hozta nyilvánosságra, hogy fejlesztés alatt áll, a Marvel egyik legrégebbi karakterére, Simon Williamsre/Wonder Manre fókuszál. Őt 1964-ben mutatták be a Marvel Comicsban, kezdetben gonosztevőként, de az 1970-es években újra hősként fogalmazták át karakterét. Wonder Man a 80-as években a West Coast Avengers alapító tagja volt, míg Williams színészként és kaszkadőrként dolgozott.

A Csodaember lesz Kingsley negyedik szereplése az MCU-ban, a 2013-as Vasember 3-ban, az azt követő rövidfilmben és a tavalyi Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című filmben nyújtott jelenetek után. Ez utóbbi rendezője, Destin Daniel Cretton a Wonder Man társalkotója és executive producere, Andrew Guest (Brooklyn 99: Nem százas körzet) vezető íróval együtt.

Kingsley-t a gonosztevő Mandarin szerepére szerződtették a Vasember 3-ban. 2014-ben aztán feltűnt a Marvel-rövidfilm: Köszöntsétek a királyt! című rövidfilmjében, ahol a Tíz Gyűrű szervezet egyik tagja szöktette meg a börtönből, majd a Shang-Chi-ban bukkant fel újra.

Íme Sir Ben legutóbbi Marvel filmje, ha még nem láttátok volna:

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Shang-Chit gyerekkora óta arra nevelték, hogy tökéletes harcos váljon belőle. Miután azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy apja a rettegett Tíz Gyűrű bűnszervezet feje, a... több»