Ilyennek még sosem láttuk A dzsungel könyvét, itt az első előzetes!

A Disney a Vasember rendezőjével varázsol CGI orgiát a klasszikus történetből.

Jon Favreau nagyon otthon vagy a motion-capture technológiában, azonban erre még tőle sem számítottunk. A dzsungel könyve első előzeteséből ugyanis azonnal kiderül, hogy voltaképpen teljes egészében számítógépes animációról van szól, leszámítva Mauglit, akit a színészszakmába először belekóstoló Neel Sethi alakít majd.

A Disney 1967-es klasszikusa a látottak szerint egy nagyon újszerű megvalósítást kap majd, így jobb ha megfeledkezünk a már megszokott antropomorfizált hősöktől. Eközben persze jó, ha észben tartjuk, hogy a főszereplőknek olyan A-listást színészek kölcsönzik a hangjukat és a mimikájukat, mint Bill Murray, Scarlett Johannson, Idris Elba, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o és Christopher Walken.

A Dzsungel könyve április 21-én debütál a mozikban, azonban egy évvel később a Warner is előáll a saját verziójával, a Jungle Book: Origins-szel, melynek rendezői székét a színész és motion capture szakértő (Gollam A gyűrűk urából, Cézár a Majmok bolygójából és még sorolhatnánk), Andy Serkis foglalhatja el, míg a főbb szereplőket Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch és Christian Bale szólaltatja majd meg.