Íme az első fotók a John Wick 3-ból

A várva várt John Wick: 3. felvonás - Parabellumt áprilisban kezdték el forgatni, és végre érkezett pár fotó arról, mi zajlik a kulisszák mögött – sőt, az egyikből még az is kiderül, hogy játszódik a film.

Az első két John Wick film, a John Wick és a John Wick: 2. felvonás szépen teljesített a pénztáraknál, és a kritikusok is jól fogadták őket – azaz nem volt kérdéses, hogy a történet kap még egy folytatást. A Keanu Reeves alakította, halálosan tehetséges, visszavonult bérgyilkos története legutóbb ott ért véget, hogy Wick bosszúhadjárata miatt 14 millió dolláros vérdíjat kap a nyakába, az új film hivatalos, korai szinopszisa szerint pedig a bérgyilkos kiharcolja magát a felbolydult New Yorkból.

Chad Stahelski rendező korábban úgy nyilatkozott, hogy a harmadik film a trilógia lezárása lesz, amelyben még arról is kiderül egy-két dolog, honnan jött John Wick. Egyesek szerint az is elképzelhető, hogy a főszereplő elhagyja New Yorkot és más helyszíneken is folytatódik a cselekmény. Így vagy úgy, az alábbi fotók tanulsága szerint ismét egy átgondolt és vizuálisan erős anyagra számíthatunk majd a stábtól.

A film operatőre ugyanis A víz érintése miatt Oscar-díjra jelölt Dan Laustsen, aki már a második John Wick filmben működik közre, és nemrég két képet osztott meg Instagramján a forgatásról. Az egyiknek a film csapója látható, a másikon egy neonfényben úszó, New yorki utca a Kínai negyedből – a kérdés már csak az, hogy miért megy oda John Wick.

 

#johnwick3 #day1 #chadstahelski #keanureeves #newyork #newyork_instagram #film #filmproduction

Dan Laustsen ASC. DFF. (@dan.laustsen) által megosztott bejegyzés,

Máj 5., 2018, időpont: 4:31 (PDT időzóna szerint)

 

#johnwick3 #day2#chadstahelski #keanureeves #newyork #cinematography #film

Dan Laustsen ASC. DFF. (@dan.laustsen) által megosztott bejegyzés,

Máj 8., 2018, időpont: 2:48 (PDT időzóna szerint)

A stábhoz csatlakozott még Ruby Rose és Ian McShane, így több visszatérő, ismerős szereplővel találkozhatunk majd.

A filmet 2019 májusában tervezik bemutatni – addig be kell érnünk a forgatásról érkező fotókkal.