A Thor: Ragnarök kétségtelenül egy üde színfoltnak számít az MCU-ban, amely főként Taika Waititi egyedi rendezői stílusának köszönhető. Tom Hiddleston pedig el is árult néhány friss kulisszatitkot a produkcióval kapcsolatban.

Hiddleston az IMDb What To Watch című műsorában beszélt többek között arról, miként is vált Loki az MCU főgonoszából antihős, így többek között a karakter Thorral való kapcsolatáról is említést tett.

A színész elárulta, hogy a Ragnarök munkálatai során Waititi gyakorlatilag szabad kezet Hiddleston és Chris Hemsworth számára, hogy jobban felfedezhessék az általuk alakított karaktereket, és hogy mind a ketten kiismerjék a két istenség testvéri kapcsolatát, így a film egyik leghumorosabb jelenete is szóba került, amelyben Thor segítséget kér néhány őrtől, majd egyszerűen hozzájuk vágja Lokit.

“Az egész Taika Waititi fejéből pattant ki, az egyik reggel azt mondta, hogy rendkívül vicces lenne, ha behoznánk a képbe egy játékot, amellyel gyerekkorunkban tréfáltunk meg másokat. A vázát ő adta, mi pedig teret kaptunk az improvizcióra” - mondta Hiddleston.

Lokit egyébként még jobban megismerhetik a rajongók, hiszen a múlt hétvége folyamán elrajtolt az önálló sorozat, amely jelenleg a Disney+ legnézettebb tartalmának számít.