Indiana Jones 5: Itt az utolsó nagy kaland friss előzetese!

Az újonnan megjelent előzetesben Harrison Ford visszatér Indiana Jones szerepében a várva várt ötödik és egyben a franchise utolsó részéhez. Hamarosan a mozikban az Indiana Jones és a sors tárcsája.

A trailer elején Indiana Jones kijelenti, hogy visszavonul, de egy flashback jelenetben sokkal fiatalabbnak látszik. A film 1944-ben játszódik, James Mangold rendező szerint klasszikus Indy-akcióval nyit majd a film.

 Harrison Ford ismét a legendás hős régész szerepében látható, míg Phoebe Waller-Bridge Indiana keresztlányát, Helenát alakítja. 

A trailer egy olyan tárcsa felfedezésére utal, amely megváltoztathatja a történelmet, és ez mozgatja a cselekményt. John Williams komponálta a franchise minden filmjének zenéjét, így az új filmnek is, dallamai végigkíséri a trailert is. 

A sors tárcsája, a film címe szerint a film premierje május 18-án lesz a Cannes-i Filmfesztiválon, míg a hazai mozikba június végén érkezik.

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»