2018.10.03   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

Néhány héttel az eredeti nyelvű trailer után megérkezett a Mark Wahlberg és Rose Byrne nevével fémjelzett vígjáték, az Instant család szinkronos előzetese. 

Instant család: Magyar szinkronos előzetest kapott Mark Wahlberg új vígjátéka

Befutott Sean Anders (Förtelmes főnökök 2) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Instant család első magyar trailere.

A történet főszereplője egy pár, akik házak felújításával keresik a kenyerüket. Ellie és Pete nem akarnak vén szülők lenni, és úgy döntenek, hogy örökbe fogadnak egy tinédzser lányt, csakhogy a lánynak két fiatalabb testvére is van. Bár kétségeik vannak, magukhoz veszik a három gyereket, melyet követően a feje tetejére áll az életük. 

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Mark Wahlberg, Octavia Spencer, Rose Byrne, Isabela Moner, Julie Hagerty, Chris Adams és Tig Notaro, míg a forgatókönyvet Sean Anders és John Morris szerezte.

Hazai premierdátum: 2019.01.24.

 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

81 Instant család  (2018)

dráma | vígjáték

Ellie és Pete sikeres vállalkozókként régi házakat újítanak fel és adnak el. Párként egyre gyakrabban merül fel köztük a családalapítás kérdése, és bizony úgy érzik,... több»