Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Instant család (2018)

Instant Family
Instant család
Szórakoztató és néhol megható
Sean Anders 2018-as vígjátéka egy örökbefogadási procedúrát mutat be, melynek során három, spanyol ajkú gyermeket próbál befogadni egy 40-es pár. A nevelőszülőket Rose Byrne és Mark Wahlberg alakítja, mégpedig szórakoztatóan. Az egész film vicces, sőt néhol megható és elgondolkodtató is. Rengeteg értékes gondolattal és helyzet-komikummal. Nagyon tetszett, így többször is megnéztem. A Wahlberg - Byrne...
81%95 rajongó772 szavazat
Filmadatlap
 
29
Szereplők
43
Vélemények
22
Képek
3
Videók

Galéria (22)

Mark Wahlberg
Rose Byrne
Octavia Spencer

FILMINFÓ

Amerikai Egyesült Államok
Szerintetek: 13+    |  118"
Premier (HU): 2019.01.24.
Dráma | Vígjáték
Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Ellie és Pete sikeres vállalkozókként régi házakat újítanak fel és adnak el. Párként egyre gyakrabban merül fel köztük a családalapítás kérdése, és bizony úgy érzik, hogy lassan eljár felettük az idő, így elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy ötéves gyermeket. Ám az elvárásaik ellenére egy… több»

Videók (3) 
Harper   2022. 06. 27.

legújabb vélemény

4
Szórakoztató és néhol megható

Sean Anders 2018-as vígjátéka egy örökbefogadási procedúrát mutat be, melynek során három, spanyol ajkú gyermeket próbál befogadni egy 40-es pár. A nevelőszülőket Rose Byrne és Mark Wahlberg alakítja, mégpedig szórakoztatóan. Az egész film vicces, sőt néhol megható és elgondolkodtató is. Rengeteg értékes gondolattal és helyzet-komikummal. Nagyon tetszett, így többször is megnéztem. A Wahlberg - Byrne páros jól működik a vásznon, a rendezés pedig élvezetesen pörgős. Többet hordoz önmagánál ez a film, értékelésem nem lehet kevesebb 80%-nál.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 28.

a nap véleménye

1
Papa, mama, gyerekek, csupaszív szeretet, egy se nyafog, kesereg...

Hogyan lehet egy olyan, merőben komoly témát, mint az örökbefogadás ízlésesen, poénos formában tálalni úgy, hogy ne bagatellizálja el a dolgot, de közben ne is legyen szájbarágós tanmese? Hát, valahogy úgy, ahogy az Instant család csinálta. Végre egy... teljes kritika»

 
indingo   2019. 01. 28.

2

Remek humora lett a filmnek, annak ellenére hogy alapvetően egy szomorú témát dolgoz fel.

 
MP170506   2019. 02. 09.

2

Nagyon jól sikerült film. Remek a humora, miközben egy érzelmes témát dolgoz fel. Nagyon szívbe markoló, tanulságos történet, remek színészi alakításokkal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 03. 07.

1
Humorral takarózó családi dráma, amely megérinti az embert.

Ezt a filmet választottam, amikor gondolkodóba estem, hogy a nyert mozijegyemet melyik filmre váltsam be és örültem a döntésemnek, mivel két oldalról tudnám megközelíteni Sean Anders alkotását. Egy nagyon elgondolkodtató filmet kaptunk tőle, hiszen a rengeteg poén mellett, erős dráma jellemezte a filmet. Voltak benne nagyon szomorú, szívfacsaró jelenetek, amikért külön kiemelném a 17 éves Isabela Moner játékát, aki véleményem szerint elképesztő volt a filmben Mark Wahlberg és Rose Byrne mellett. Rengeteg tanulságos morzsákat dobott nekünk a film, gondolok itt az emberek hozzáállására, vagy éppen a túlzottan elhamarkodott bíráskodásra, ami gyakori volt a filmben. Épp ezért tetszett, hogy nem egy általános bús tanulságos drámát kaptunk, hanem elég rendesen meg volt fűszerezve poénokkal, ami jobbá tette az egészet, hiszen így is voltak jelenetek, amikor gondoltam inkább családi drámának, mit sem vígjátéknak. A vicces részeket a stáb nagyon jókor, jó időben hintette el, épp ezért éreztem sokszor, hogy amint szomorú, bánatos érzés fogna el egy adott jelenet után, egyből jön egy megnevettetés, ami nagyon jó húzás volt.

 
Berto49   2019. 02. 07.

0
Családbarát kliséhegyek

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Az átolvasott kritikák annyira dicsérték, hogy minden ellenérzésemet leküzdve elszántam magam a megnézésére. Hozzá kell tennem, hogy sem a vígjátékok, sem az úgynevezett „család... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2019. 05. 04.

0

Sokat nevettem rajta, kicsit megláttam magam a filmben, és ezért nekem tetszett. Szerintem szép dolog kiemelni valakit a rendszerből, és felnevelni, még ha sokan ezt nem is tartják normálisnak. Egy igazán jó vígjáték, ami bemutatja a gyereknevelés nehézségeit leplezetlenül.

A film összbevétele 81 025 217 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 334 798 885 forintot termelt.

 

Tom Segura Mark Wahlbergnek köszönheti, hogy szerepet kapott a filmben, mivel a színész számára komoly inspirációt jelent Segura fitness iránti elhivatottsága. Mark a forgatáson cukkolta is Tomot, amiért mindig a keze ügyében tartott egy flakon vizet.

(hp)
 

A forgatókönyv megírásakor az író-rendező, Sean Anders a saját élményeiből merített ihletet.

(hp)
 

Sean Anders rendező és Mark Wahlberg immáron harmadik alkalommal dolgoztak együtt. Korábbi filmjeik: Megjött apuci 1-2.

(hp)
 

Az Instant család Isabela Moner és Mark Wahlberg második közös filmje a Transformers: Az utolsó lovag után.

(hp)
 

A film forgatása 2018 márciusában kezdődött meg, és május 14-én ért véget.

(hp)
 
Tényleg pazar vígjátékot láthatunk, melyben a humor a családi mivolta ellenére meglehetősen erős, ahogyan az érzelmi hullámvasútra is könnyen fel tudja ültetni a befogadó közönséget. Na jó, az utolsó öt perc már maga a giccs manifesztációja, ám még ezt is elnézhetjük neki, mivel cserébe kaptunk mellé 110 percnyi önfeledt játékidőt. több»
 
Az Instant család egy nagyon jóindulatú, lelkes, pozitív alkotás az örökbefogadás és a gyermekvállalás szépségeiről és nehézségeiről, amely ezt a sokat feldolgozott témát kellemesen, kiváló színészi alakításokkal tárja a nézők elé, anélkül, hogy túlzottan visszafognák gyermeteg poénjai. több»
 
Az Apa ég!, a Förtelmes főnökök 2 és a Megjött Apuci 1-2 író-direktora egy meglepően érett, vicces és szívet melengető filmet pakolt fel a mozivásznakra, ami hollywoodi mércével talán túl őszintén is beszél az örökbefogadásró több»