Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
22
Képek
5
Videók
 
indingo   2019. 01. 28.

Remek humora lett a filmnek, annak ellenére hogy alapvetően egy szomorú témát dolgoz fel.

 
Berto49   2019. 02. 07.
Családbarát kliséhegyek

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Az átolvasott kritikák annyira dicsérték, hogy minden ellenérzésemet leküzdve elszántam magam a megnézésére. Hozzá kell tennem, hogy sem a vígjátékok, sem az úgynevezett „családi” filmek nem tartoznak a kedvenceim közé. A véleményem ezután sem változott. Mitől is változott volna? Egyetlenegy valamire való jó ötlet, egy cseppnyi eredetiség sem volt benne, viszont csöpögött belőle a szirup. Aláírom, hogy a család nélkül felnövő gyerekek nagy száma miatt népszerűsíteni kell a nevelőszülőség intézményét és az örökbefogadást, de ne ilyen sematikus módon tegyék. A gyerekek megjelenése után már az első percben lehetett tudni, ... több»


 
MP170506   2019. 02. 09.

Nagyon jól sikerült film. Remek a humora, miközben egy érzelmes témát dolgoz fel. Nagyon szívbe markoló, tanulságos történet, remek színészi alakításokkal.

 
Timcsi   2019. 01. 28.

Nagyon szép a téma és hogy még igaz történet is, csak hab a tortán. Jó ízléssel nyúltak a témához.

 
sonolokojjo   2019. 01. 28.

Egészen kellemes film, bár nem igazán értem, hogy mi értelme manapság még ilyen produkciókat készíteni, hiszen a sztori az annyira klisés, hogy akár tömegtermékként is el lehetne adni. Semmi extra sajnos az egész film, de azért egyszer érdemes megnézni.

Mark Wahlberg
Rose Byrne
Octavia Spencer
 
Az Instant család egy nagyon jóindulatú, lelkes, pozitív alkotás az örökbefogadás és a gyermekvállalás szépségeiről és nehézségeiről, amely ezt a sokat feldolgozott témát kellemesen, kiváló színészi alakításokkal tárja a nézők elé, anélkül, hogy túlzottan visszafognák gyermeteg poénjai. több»
 
Tényleg pazar vígjátékot láthatunk, melyben a humor a családi mivolta ellenére meglehetősen erős, ahogyan az érzelmi hullámvasútra is könnyen fel tudja ültetni a befogadó közönséget. Na jó, az utolsó öt perc már maga a giccs manifesztációja, ám még ezt is elnézhetjük neki, mivel cserébe kaptunk mellé 110 percnyi önfeledt játékidőt. több»
 
Az Apa ég!, a Förtelmes főnökök 2 és a Megjött Apuci 1-2 író-direktora egy meglepően érett, vicces és szívet melengető filmet pakolt fel a mozivásznakra, ami hollywoodi mércével talán túl őszintén is beszél az örökbefogadásró több»
 

Tom Segura Mark Wahlbergnek köszönheti, hogy szerepet kapott a filmben, mivel a színész számára komoly inspirációt jelent Segura fitness iránti elhivatottsága. Mark a forgatáson cukkolta is Tomot, amiért mindig a keze ügyében tartott egy flakon vizet.

(hp )
 

A forgatókönyv megírásakor az író-rendező, Sean Anders a saját élményeiből merített ihletet.

(hp )
 

Sean Anders rendező és Mark Wahlberg immáron harmadik alkalommal dolgoztak együtt. Korábbi filmjeik: Megjött apuci 1-2.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.