Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
32
Vélemények
22
Képek
3
Videók
 
violet_hope11   2020. 08. 25.

legújabb vélemény

Az örökbefogadásról, humoros megközelítéssel. A film első felében kicsit lassan indulnak be az események, de ettől függetlenül nekem nagyon tetszett, egy-két erőltetett poént leszámítva minden a helyén volt a filmben. A befejezést megkönnyeztem, annyira jó volt látni, hogy a kezdeti nehézségek ellenére egy család lettek.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 28.

a nap véleménye

Papa, mama, gyerekek, csupaszív szeretet, egy se nyafog, kesereg...

Hogyan lehet egy olyan, merőben komoly témát, mint az örökbefogadás ízlésesen, poénos formában tálalni úgy, hogy ne bagatellizálja el a dolgot, de közben ne is legyen szájbarágós tanmese? Hát, valahogy úgy, ahogy az Instant család csinálta. Végre egy... teljes kritika»


 
MP170506   2019. 02. 09.

Nagyon jól sikerült film. Remek a humora, miközben egy érzelmes témát dolgoz fel. Nagyon szívbe markoló, tanulságos történet, remek színészi alakításokkal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 03. 07.

Humorral takarózó családi dráma, amely megérinti az embert.

Ezt a filmet választottam, amikor gondolkodóba estem, hogy a nyert mozijegyemet melyik filmre váltsam be és örültem a döntésemnek, mivel két oldalról tudnám megközelíteni Sean Anders alkotását. Egy nagyon elgondolkodtató filmet kaptunk tőle, hiszen a rengeteg poén mellett, erős dráma jellemezte a filmet. Voltak benne nagyon szomorú, szívfacsaró jelenetek, amikért külön kiemelném a 17 éves Isabela Moner játékát, aki véleményem szerint elképesztő volt a filmben Mark Wahlberg és Rose Byrne mellett. Rengeteg tanulságos morzsákat dobott nekünk a film, gondolok itt az emberek hozzáállására, vagy éppen a túlzottan elhamarkodott bíráskodásra, ami gyakori volt a filmben. Épp ezért tetszett, hogy nem egy általános bús tanulságos drámát kaptunk, hanem elég rendesen meg volt fűszerezve poénokkal, ami jobbá tette az egészet, hiszen így is voltak jelenetek, amikor gondoltam inkább családi drámának, mit sem vígjátéknak. A vicces részeket a stáb nagyon jókor, jó időben hintette el, épp ezért éreztem sokszor, hogy amint szomorú, bánatos érzés fogna el egy adott jelenet után, egyből jön egy megnevettetés, ami nagyon jó húzás volt.

 
indingo   2019. 01. 28.

Remek humora lett a filmnek, annak ellenére hogy alapvetően egy szomorú témát dolgoz fel.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 04.

Sokat nevettem rajta kicsit megláttam magam a filmben és ezért nekem tetszett. Szerintem szép dolog kiemelni valakit a rendszerből és felnevelni mégha sokan ezt nem tartják normálisnak. Egy igazán jó vigjáték ami bemutatja a gyereknevelés nehézségeit leplezetlenül.

 
Berto49   2019. 02. 07.

Családbarát kliséhegyek

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Az átolvasott kritikák annyira dicsérték, hogy minden ellenérzésemet leküzdve elszántam magam a megnézésére. Hozzá kell tennem, hogy sem a vígjátékok, sem az úgynevezett „család... teljes kritika»

Mark Wahlberg
Rose Byrne
Octavia Spencer

A film összbevétele 81 025 217 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 334 798 885 forintot termelt.

 

Tom Segura Mark Wahlbergnek köszönheti, hogy szerepet kapott a filmben, mivel a színész számára komoly inspirációt jelent Segura fitness iránti elhivatottsága. Mark a forgatáson cukkolta is Tomot, amiért mindig a keze ügyében tartott egy flakon vizet.

(hp )
 

A forgatókönyv megírásakor az író-rendező, Sean Anders a saját élményeiből merített ihletet.

(hp )
 

Sean Anders rendező és Mark Wahlberg immáron harmadik alkalommal dolgoztak együtt. Korábbi filmjeik: Megjött apuci 1-2.

(hp )
 

Az Instant család Isabela Moner és Mark Wahlberg második közös filmje a Transformers: Az utolsó lovag után.

(hp )
 

A film forgatása 2018 márciusában kezdődött meg, és május 14-én ért véget.

(hp )
 
Az Instant család egy nagyon jóindulatú, lelkes, pozitív alkotás az örökbefogadás és a gyermekvállalás szépségeiről és nehézségeiről, amely ezt a sokat feldolgozott témát kellemesen, kiváló színészi alakításokkal tárja a nézők elé, anélkül, hogy túlzottan visszafognák gyermeteg poénjai. több»
 
Tényleg pazar vígjátékot láthatunk, melyben a humor a családi mivolta ellenére meglehetősen erős, ahogyan az érzelmi hullámvasútra is könnyen fel tudja ültetni a befogadó közönséget. Na jó, az utolsó öt perc már maga a giccs manifesztációja, ám még ezt is elnézhetjük neki, mivel cserébe kaptunk mellé 110 percnyi önfeledt játékidőt. több»
 
Az Apa ég!, a Förtelmes főnökök 2 és a Megjött Apuci 1-2 író-direktora egy meglepően érett, vicces és szívet melengető filmet pakolt fel a mozivásznakra, ami hollywoodi mércével talán túl őszintén is beszél az örökbefogadásró több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.