Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
22
Képek
3
Videók
 
MP170506   2019. 02. 09.

Nagyon jól sikerült film. Remek a humora, miközben egy érzelmes témát dolgoz fel. Nagyon szívbe markoló, tanulságos történet, remek színészi alakításokkal.

 
indingo   2019. 01. 28.

Remek humora lett a filmnek, annak ellenére hogy alapvetően egy szomorú témát dolgoz fel.


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 28.
Papa, mama, gyerekek, csupaszív szeretet, egy se nyafog, kesereg...

Hogyan lehet egy olyan, merőben komoly témát, mint az örökbefogadás ízlésesen, poénos formában tálalni úgy, hogy ne bagatellizálja el a dolgot, de közben ne is legyen szájbarágós tanmese? Hát, valahogy úgy, ahogy az Instant család csinálta. Végre egy film, aminek nagyon lehet örülni annak ellenére is, hogy nem hibátlan. A Förtelmes főnököket is jegyző Sean Anders egy szívéhez közel álló témát választott, hiszen akárcsak filmbéli párunk, úgy Anders és felesége is három örökbefogadott gyermek szülei. Talán ezt a filmet nem is lehetett volna kívülállóként elkészíteni (ilyen minőségben biztosan nem), vannak olyan „kulisszatitkok”, amelyeket csak a bennfentesek ismerhetnek, mindenki más, mint aho... több»

 
stomachh   2019. 04. 30.

Alapvetően komoly, felelősségteljes és szomorú az alaptéma. De ezt olyan jó humorral, kellemes hangulatban, jó dialógokkal és alakításokkal teszi, hogy igazi feelgood mozivá teszi a filmet. Ajánlom!

 
P   2019. 05. 25.

A franciákra jellemző az ilyesfajta vígjáték, mely egy jelenkori problémát visz a vászonra humorral átszőve. Sajnos manapság sok az árva és félárva gyermek, akik a nevelőotthonokban élik fiatal életüket, majd onnan kikerülve elkallódnak. Egyben szívfacsaró téma is ez és a filmben is egy-egy jelenet megérinti az embert és rájön, hogy mennyi árva van a világon és egy gyermek sem érdemel ilyen sorsot. A film jól rámutat, hogy mennyire nehéz ez a szülőknek és a gyermeknek is. És mennyi nehézségen kell átverekedniük magukat, mire elsimulnak a dolgok és eljutnak arra a pontra, amit mindannyian szerettek volna.

Mark Wahlberg
Rose Byrne
Octavia Spencer
 
Az Instant család egy nagyon jóindulatú, lelkes, pozitív alkotás az örökbefogadás és a gyermekvállalás szépségeiről és nehézségeiről, amely ezt a sokat feldolgozott témát kellemesen, kiváló színészi alakításokkal tárja a nézők elé, anélkül, hogy túlzottan visszafognák gyermeteg poénjai. több»
 
Tényleg pazar vígjátékot láthatunk, melyben a humor a családi mivolta ellenére meglehetősen erős, ahogyan az érzelmi hullámvasútra is könnyen fel tudja ültetni a befogadó közönséget. Na jó, az utolsó öt perc már maga a giccs manifesztációja, ám még ezt is elnézhetjük neki, mivel cserébe kaptunk mellé 110 percnyi önfeledt játékidőt. több»
 
Az Apa ég!, a Förtelmes főnökök 2 és a Megjött Apuci 1-2 író-direktora egy meglepően érett, vicces és szívet melengető filmet pakolt fel a mozivásznakra, ami hollywoodi mércével talán túl őszintén is beszél az örökbefogadásró több»
 

Tom Segura Mark Wahlbergnek köszönheti, hogy szerepet kapott a filmben, mivel a színész számára komoly inspirációt jelent Segura fitness iránti elhivatottsága. Mark a forgatáson cukkolta is Tomot, amiért mindig a keze ügyében tartott egy flakon vizet.

(hp)
 

A forgatókönyv megírásakor az író-rendező, Sean Anders a saját élményeiből merített ihletet.

(hp)
 

Sean Anders rendező és Mark Wahlberg immáron harmadik alkalommal dolgoztak együtt. Korábbi filmjeik: Megjött apuci 1-2.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.