Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
22
Képek
3
Videók

Vélemények: Instant család (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
MP170506   2019. 02. 09.

Nagyon jól sikerült film. Remek a humora, miközben egy érzelmes témát dolgoz fel. Nagyon szívbe markoló, tanulságos történet, remek színészi alakításokkal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 03. 07.
Humorral takarózó családi dráma, amely megérinti az embert.

Ezt a filmet választottam, amikor gondolkodóba estem, hogy a nyert mozijegyemet melyik filmre váltsam be és örültem a döntésemnek, mivel két oldalról tudnám megközelíteni Sean Anders alkotását. Egy nagyon elgondolkodtató filmet kaptunk tőle, hiszen a rengeteg poén mellett, erős dráma jellemezte a filmet. Voltak benne nagyon szomorú, szívfacsaró jelenetek, amikért külön kiemelném a 17 éves Isabela Moner játékát, aki véleményem szerint elképesztő volt a filmben Mark Wahlberg és Rose Byrne mellett. Rengeteg tanulságos morzsákat dobott nekünk a film, gondolok itt az emberek hozzáállására, vagy éppen a túlzottan elhamarkodott bíráskodásra, ami gyakori volt a filmben. Épp ezért tetszett, hogy nem egy általános bús tanulságos drámát kaptunk, hanem elég rendesen meg volt fűszerezve poénokkal, ami jobbá tette az egészet, hiszen így is voltak jelenetek, amikor gondoltam inkább családi drámának, mit sem vígjátéknak. A vicces részeket a stáb nagyon jókor, jó időben hintette el, épp ezért éreztem sokszor, hogy amint szomorú, bánatos érzés fogna el egy adott jelenet után, egyből jön egy megnevettetés, ami nagyon jó húzás volt.


 
indingo   2019. 01. 28.

Remek humora lett a filmnek, annak ellenére hogy alapvetően egy szomorú témát dolgoz fel.

 
Berto49   2019. 02. 07.
Családbarát kliséhegyek

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Az átolvasott kritikák annyira dicsérték, hogy minden ellenérzésemet leküzdve elszántam magam a megnézésére. Hozzá kell tennem, hogy sem a vígjátékok, sem az úgynevezett „családi” filmek nem tartoznak a kedvenceim közé. A véleményem ezután sem változott. Mitől is változott volna? Egyetlenegy valamire való jó ötlet, egy cseppnyi eredetiség sem volt benne, viszont csöpögött belőle a szirup. Aláírom, hogy a család nélkül felnövő gyerekek nagy száma miatt népszerűsíteni kell a nevelőszülőség intézményét és az örökbefogadást, de ne ilyen sematikus módon tegyék. A gyerekek megjelenése után már az első percben lehetett tudni, ... több»

 
petraszab   2019. 04. 14.

2019-ben eddig ezen röhögtem a legtöbbet. Szókimondó és könyörtelen. Jók a karakterek, cukik a gyereket és ütnek a párbeszédek.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 04.

Sokat nevettem rajta kicsit megláttam magam a filmben és ezért nekem tetszett. Szerintem szép dolog kiemelni valakit a rendszerből és felnevelni mégha sokan ezt nem tartják normálisnak. Egy igazán jó vigjáték ami bemutatja a gyereknevelés nehézségeit leplezetlenül.

 
Timcsi   2019. 01. 28.

Nagyon szép a téma és hogy még igaz történet is, csak hab a tortán. Jó ízléssel nyúltak a témához.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

Nagyon jó vígjáték tele feszültséggel, érzelmekkel. Érdekes hogy mennyire könnyeden és viccesen elő tudták adni az örökbefogadás és a meddőség kérdését. A gyerekekkel való összeszokás sokszor nagyon vicces volt és minden szülő át tudta érezni a problémákat. Örültem, hogy végül egy család maradhattak.

 
Csillagpor   2019. 03. 24.
Vígjáték a kanapén

Tipikus hétvégi családi film megfelelő mennyiségű humorral és ismert színészekkel tarkítva. Nem vártam tőle sokat, lehet, épp ezért is élveztem ennyire. Nagyon jó lazítós családi film. Egyszer mindenképpen ajánlatos megnézni, pláne annak, aki épp most készül családot alapítani:D

 
Kritikus   2019. 03. 02.
Szórakoztató és tartalmas vígjáték

Ritkaságszámba megy, hogy egy vígjáték egyszerre legyen vicces, szórakoztató és ugyanakkor tartalmas, mélyenszántó is. Sean Anders filmje az Instant család éppen ilyen, talán mert a rendező személyes élményekből is merítkezhetett, hiszen ő maga is örökbe fogadott három gyermeket. A film az örökbefogadás procedúráját egyik irányba sem túlozza el: nem láttatja könnyed, idealizált eljárásnak és nem is démonizálja. A főszereplők: Mark Wahlberg és Rose Byrne egyaránt kiemelkedőt nyújtanak. Összességében egy intelligens, vicces és közben tartalmas film, melyet 80% -ra értékelek és főleg a kisgyermekes szülőknek ajánlok.

 
stomachh   2019. 04. 30.

Alapvetően komoly, felelősségteljes és szomorú az alaptéma. De ezt olyan jó humorral, kellemes hangulatban, jó dialógokkal és alakításokkal teszi, hogy igazi feelgood mozivá teszi a filmet. Ajánlom!

 
ZozArt89   2019. 05. 01.
Szívmelengető családi csomag

Ha a gyerekvállalás eszembe jut, mindig elgondolkodom, hogy én egy ilyen helyzetben hogyan döntenék, mit is tennék. Hisz nem egy egyszerű dologról van szó. Örökbefogadott gyerekeknél pedig, ha lehet, még nehezebb a helyzet. Sean Anders remekül nyúlt ehhez a témához, ízléses és hangulatos vígjátékot készített, mely bővelkedik tanulságban is. Kiemelkedő alkotással rukkolt elő, már csak, ha az előző filmjeit is nézzük, mint a Förtelmes főnökök 2; habár nekem a Megjött apuci és folytatása is szimpatikus alkotás volt, azért ezek megosztó filmek lettek. Nem sűrűn találkoztam még ilyen hangvételű filmmel, mert általában mindig átesik vagy az egyik, vagy a másik kategória oldalára. Viszont az "Inst... több»

 
alkonyfeny   2019. 05. 18.
Tej, kenyér

Teljesen véletlen láttam a 22 mérföld és az Instant családot egymásután, ami nagyon érdekes kontrasztot adott Mark Wahlberg színészi képességeivel kapcsolatban. Nem mondom, hogy egy színészóriás de ezt a filmet is lehozta és nem érződött izzadtságszagúnak, míg a 22 mérföldben nagyon sokat vicsorgott... Na, de ne zavarjatok össze! Ez itt az Instant családról szóló vélemény. Rose Byrne-nek tökéletesen sikerült hozni a sznob és idegesítően első világbeli problémákkal küzdő anyát, akinek a legnagyobb álma hogy egy tökéletes családot hozzon össze, de talán erről álmodik mindenki. A film eredeti történeten alapszik, és nyilván némi reklám az örökbefogadás mellett. A történet sok esetben túl málnás, puncsos klisékkel van feltöltve, de ahol az érzelmes részek vannak, azok megérintik az embert mint gyakorló szülő... sőt, el is gondolkodik. Ha ez volt a cél (mi más lett volna?) akkor a film elérte a célját azontúl, hogy egy limonádéval a kézben könnyedén túllép rajta az ember és pár hónap múlva már felidézni is nehéz lesz a történet komolyságától függetlenül.

 
Missy326   2019. 02. 19.
Imádtam

Egyszerre humoros, szomorú, édes, keserű és megható, de mégis teljesen reális és hiteles. Nagyon tetszett, hosszú idő óta nem éreztem elvesztegetett időnek egy filmet.

 
sonolokojjo   2019. 01. 28.

Egészen kellemes film, bár nem igazán értem, hogy mi értelme manapság még ilyen produkciókat készíteni, hiszen a sztori az annyira klisés, hogy akár tömegtermékként is el lehetne adni. Semmi extra sajnos az egész film, de azért egyszer érdemes megnézni.

 
szintiaa5   2019. 02. 05.
Nagyon megható!

Sajnos kiszámítható volt addig a pontig a film, míg vissza nem tért az édesanyjuk. Azt gondoltam, hogy a legidősebb fog a legkönnyebben alkalmazkodni, de váratlan fordulat volt számomra -viszont érhető- hogy ennyire ragaszkodott az édesanyjához.

 
Norbert Hollay   2019. 02. 02.

A csempézés nem volt szakszerű, de egy hétköznapi filmnek elmegy.

 
Turon   2019. 01. 26.

Tipikus feel-good mozi a jobbik fajtából. A humora mellett szíve és bája is van, ami nem igazán jellemző a hollywoodi vígjátékokra. A családi üzelmek és A förtelmes főnökök 2 rendezője talán az eddigi legjobb filmjét tette le az asztalra. Érdemes tenni egy próbát az Instant családdal, nem fogjátok megbánni.

 
Phalanx   2019. 01. 24.

Az Instant család az új év első igazán erős vígjátéka, azt is mondanám, hogy igen kellemesen csalódtam, mert amellett, hogy szórakoztató és humoros, szól is valamiről és mondanivalója is van. A lehető legjobb szívvel merem ajánlani, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz. Erős négy csillag a jutalma.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.