Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
22
Képek
5
Videók

Vélemények: Instant család (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 03. 07.
Humorral takarózó családi dráma, amely megérinti az embert.

Ezt a filmet választottam, amikor gondolkodóba estem, hogy a nyert mozijegyemet melyik filmre váltsam be és örültem a döntésemnek, mivel két oldalról tudnám megközelíteni Sean Anders alkotását. Egy nagyon elgondolkodtató filmet kaptunk tőle, hiszen a rengeteg poén mellett, erős dráma jellemezte a filmet. Voltak benne nagyon szomorú, szívfacsaró jelenetek, amikért külön kiemelném a 17 éves Isabela Moner játékát, aki véleményem szerint elképesztő volt a filmben Mark Wahlberg és Rose Byrne mellett. Rengeteg tanulságos morzsákat dobott nekünk a film, gondolok itt az emberek hozzáállására, vagy éppen a túlzottan elhamarkodott bíráskodásra, ami gyakori volt a filmben. Épp ezért tetszett, hogy nem egy általános bús tanulságos drámát kaptunk, hanem elég rendesen meg volt fűszerezve poénokkal, ami jobbá tette az egészet, hiszen így is voltak jelenetek, amikor gondoltam inkább családi drámának, mit sem vígjátéknak. A vicces részeket a stáb nagyon jókor, jó időben hintette el, épp ezért éreztem sokszor, hogy amint szomorú, bánatos érzés fogna el egy adott jelenet után, egyből jön egy megnevettetés, ami nagyon jó húzás volt.

 
indingo   2019. 01. 28.

Remek humora lett a filmnek, annak ellenére hogy alapvetően egy szomorú témát dolgoz fel.


 
Kritikus   2019. 03. 02.
Szórakoztató és tartalmas vígjáték

Ritkaságszámba megy, hogy egy vígjáték egyszerre legyen vicces, szórakoztató és ugyanakkor tartalmas, mélyenszántó is. Sean Anders filmje az Instant család éppen ilyen, talán mert a rendező személyes élményekből is merítkezhetett, hiszen ő maga is örökbe fogadott három gyermeket. A film az örökbefogadás procedúráját egyik irányba sem túlozza el: nem láttatja könnyed, idealizált eljárásnak és nem is démonizálja. A főszereplők: Mark Wahlberg és Rose Byrne egyaránt kiemelkedőt nyújtanak. Összességében egy intelligens, vicces és közben tartalmas film, melyet 80% -ra értékelek és főleg a kisgyermekes szülőknek ajánlok.

 
Berto49   2019. 02. 07.
Családbarát kliséhegyek

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Az átolvasott kritikák annyira dicsérték, hogy minden ellenérzésemet leküzdve elszántam magam a megnézésére. Hozzá kell tennem, hogy sem a vígjátékok, sem az úgynevezett „családi” filmek nem tartoznak a kedvenceim közé. A véleményem ezután sem változott. Mitől is változott volna? Egyetlenegy valamire való jó ötlet, egy cseppnyi eredetiség sem volt benne, viszont csöpögött belőle a szirup. Aláírom, hogy a család nélkül felnövő gyerekek nagy száma miatt népszerűsíteni kell a nevelőszülőség intézményét és az örökbefogadást, de ne ilyen sematikus módon tegyék. A gyerekek megjelenése után már az első percben lehetett tudni, ... több»

 
MP170506   2019. 02. 09.

Nagyon jól sikerült film. Remek a humora, miközben egy érzelmes témát dolgoz fel. Nagyon szívbe markoló, tanulságos történet, remek színészi alakításokkal.

 
Timcsi   2019. 01. 28.

Nagyon szép a téma és hogy még igaz történet is, csak hab a tortán. Jó ízléssel nyúltak a témához.

 
Missy326   2019. 02. 19.
Imádtam

Egyszerre humoros, szomorú, édes, keserű és megható, de mégis teljesen reális és hiteles. Nagyon tetszett, hosszú idő óta nem éreztem elvesztegetett időnek egy filmet.

 
sonolokojjo   2019. 01. 28.

Egészen kellemes film, bár nem igazán értem, hogy mi értelme manapság még ilyen produkciókat készíteni, hiszen a sztori az annyira klisés, hogy akár tömegtermékként is el lehetne adni. Semmi extra sajnos az egész film, de azért egyszer érdemes megnézni.

 
szintiaa5   2019. 02. 05.
Nagyon megható!

Sajnos kiszámítható volt addig a pontig a film, míg vissza nem tért az édesanyjuk. Azt gondoltam, hogy a legidősebb fog a legkönnyebben alkalmazkodni, de váratlan fordulat volt számomra -viszont érhető- hogy ennyire ragaszkodott az édesanyjához.

 
Norbert Hollay   2019. 02. 02.

A csempézés nem volt szakszerű, de egy hétköznapi filmnek elmegy.

 
Turon   2019. 01. 26.

Tipikus feel-good mozi a jobbik fajtából. A humora mellett szíve és bája is van, ami nem igazán jellemző a hollywoodi vígjátékokra. A családi üzelmek és A förtelmes főnökök 2 rendezője talán az eddigi legjobb filmjét tette le az asztalra. Érdemes tenni egy próbát az Instant családdal, nem fogjátok megbánni.

 
Phalanx   2019. 01. 24.

Az Instant család az új év első igazán erős vígjátéka, azt is mondanám, hogy igen kellemesen csalódtam, mert amellett, hogy szórakoztató és humoros, szól is valamiről és mondanivalója is van. A lehető legjobb szívvel merem ajánlani, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz. Erős négy csillag a jutalma.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.