Talán nem is indulhatott volna jobb hírrel az év annál, mikor megtudtuk, hogy Christian Bale is szerepet kap majd a Thor 4-ben.

Annak, akinek bejött a Ragnarök, szinte biztosra vehetően a Szerelem és mennydörgés is elnyeri majd a tetszését, hiszen a rendezői széket ezúttal is Taika Waititi foglalta el, aki annak idején egyedi humorával és formanyelvével szinte új életet lehelt a Thor szériába.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Chris Hemsworth és Tessa Thompson mellett Natalie Portman is visszatér a filmben. Amióta pedig kiderült, hogy Christian Bale tulajdonképpen egy főgonoszt fog alakítani a Thor folytatásában, szinte egymást követték a találgatások, vajon melyik karakter szerepében is bukkan majd fel.

Bár korábban az egyik legbiztosabb tippnek Beta Ray Bill számított, a The Illuminerdi magazin legfrissebb értesülései alapján Bale nagy valószínűséggel egy intergalaktikus főgonoszt alakít majd, mindez pedig egy kissé más megvilágításba helyezi a dolgokat.

Noha számos lehetőség felmerült, és egyelőre semmi sem hivatalos, vélhetően Dario Aggert keltheti majd életre a színész. Dario először Jason Aaron Mighty Thor című képregényében tűnt fel először, és egy igazán különleges, mondhatni már-már „mitikus” karakterről van szó, aki lényegében egy görög üzletember, aki különös módon minotaurusszá változik.

Egy másik ilyen lehetőség pedig a szintén „isteni eredetű” Gorr karaktere, amely talán sokkalta inkább nevezhető intergalaktikusnak. A készítőknek mindenesetre jócskán van még idejük megtalálni a megfelelő szerepet Bale számára, hiszen a Szerelem és mennydörgés 2021. november 5-én érkezik a mozikba.