Itt 5 legjobb 2023-as sorozat, de vajon igazuk van a kritikusoknak?

2023 utolsó negyedévében járunk, és hacsak nem debütál még néhány nagy új sorozat az év végéig, amelyek feldobhatják egy kicsit a dolgokat, akkor talán vissza is tekinthetünk az elmúlt hónapok legizgalmasabb megjelenéseire.

Alábbi listánkon öt olyan sorozatot gyűjtöttünk össze az idei évben, amelyek taroltak az előfizetők körében.

A Vidám vidék sokkal több egy átlagosnak mondható kriminél, tulajdonképpen egy karaktertanulmány egy nőről, ahogy a West Yorkshire-i rendőrségnél végzett munkája követelményei között navigál, miközben a magánéletével és az otthoni kihívásokkal is megbirkózik. Mélyen elkötelezett az igazságosság eszméje mellett, ugyanakkor a korrupció és a személyes bosszúhadjáratok hálójába is belekeveredik
#4

dráma | életrajzi | történelmi

Disney+

Ez a minisorozat egy holland nő, Miep Gies figyelemreméltó történetét mutatja be, aki életét kockáztatva több mint két éven át bújtatta Anne Frank családját a nácik elől a... több»

A történet szerint egy Miep Gies nevű titkárnő történetét meséli el, aki a második világháború közepén, Hollandia német megszállása idején segít zsidó munkaadójának, Otto Franknak és családjának elrejtőzni. A National Geographicon idén májusban bemutatott sorozat a Disney+ és a Hulu csatornákon is elérhető.
Sterlin Harjo és Taika Waititi és sorozata négy indinán származású tinédzser történetét meséli el, aki nemcsak a saját indentitásukat igyekeznek meghatározni, hanem a körülményeik közül is próbálnak kitörni. 
#2

dráma | sci-fi

Apple TV+

A nagy Galaktikus Birodalom bukásáról és egy csapat száműzöttről szóló történet a második évadban is folytatódik, és láthatjuk, miként próbálják kétségbeesetten... több»

Az Apple TV+ egyre inkább a legjobb sci-fi streaming forrásává kezdett el válni az elmúlt időszakban. Lee Pace és Jared Harris főszereplésével készült Alapítvány sorozat Isaac Asimov azonos című klasszikus regényfolyama alapján készült, a második az első évad történései után száz évvel játszódik.
#1

87 Mennyei cseppek  (2023)

(2)

dráma

Apple TV+

Egy nő felfedezi a világ legnagyobb borkollekcióját, amelyet elhidegült apja hagyott rá, és egy japán férfival versenyez az örökségéért. több»

Az Apple sorozata nemcsak a népszerű manga adaptációja, hanem a nagysikerű Utódlás sorozat hangulatát idézi meg. Camille fantasztikus hagyatékot örököl meg, édesapja borgyűjteményét, a lány azonban semmit sem ért a borokhoz, így rövidesen igazi csata alakul ki közte és egy férfi között.