Itt a Halálos iramban 9 beharangozója (videó)

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Universal Pictures egyik legnagyobb idei dobásának szánja a Halálos iramban 9-ik részét. A stúdiónál szemmel láthatóan nem spórolnak a film promóján, hiszen néhány nap múlva egy parádés koncert keretében mutatják be a film első előzetesét.

Vin Diesel korábban már egy kissé felkorbácsolta a kedélyeket azzal, hogy elárulta, mennyire elképesztően pörgősre sikeredetett a rövid bejátszás, most azonban a franchise hivatalos Twitter oldalán meg is érkezett az első előzetes beharangozója.

Egyelőre azonban nehéz megállapítani, hogy a videóban valóban a Halálos iramban kilencedik részéből láthatunk bevágásokat, esetleg a korábbi filmekből használtak fel néhány képkockát a készítők.

Szóval a filmet csupa rejtély övezi most még, szinte semmit sem lehet tudni a film hivatalos szinopszisáról, bár Diesel annyit elhintett a sztorival kapcsolatban, hogy várhatóan Afrikában játszódik majd.

A Halálos iramban minden idők egyik legsikeresebb franchise-a, hiszen a teljes filmszéria mindeddig közel 5,9 milliárd dolláros bevételt hozott a konyhára. Az első előzetes után pedig viszonylag keveset kell várniuk a rajongóknak magára a filmre, hiszen május 21-én landol majd a hazai mozikban.