Itt a Mátrix 4: Feltámadások hivatalos szinopszisa, és igen, pont olyan, amilyenre számítasz

A Warner Bros. végre közzétette a Mátrix 4: Feltámadások szinopszisát, mely még erősebb, még veszélyesebb Mátrixot ígér.

Bár már csak alig két hónap választ el bennünket a Mátrix 4 premierjétől, eddig pusztán az előzetesekből kellett kiindulnunk, ha valamit szerettünk volna megtudni arról, miről is szól majd a film. Nos, a Warner azért nem lőtt le semmilyen fontos poént, de néhány dolgot azért sejtet a szinopszis. Lássuk:

"A két valóság világában - a mindennapi élet és a mögötte rejlő világ - Thomas Andersonnak döntenie kell, hogy még egyszer követi-e a fehér nyulat. A választás, bár illúzió, még mindig az egyetlen út a Mátrixba, vagy onnan ki, mely erősebb, védettebb és veszélyesebb, mint valaha."

Okosabbak lettünk ezek után? Talán nem, de az biztos, hogy a következő napokban a rajongók alaposan ki fogják elemezni a szöveget. Ha a választás csak illúzió, akkor mi értelme az egésznek? Mitől veszélyesebb a Mátrix, mint korábban? Thomas Anderson vajon tud róla, hogy egyszer már követte a fehér nyulat? Bőven lennének kérdéseink...

Az év legjobban várt sci-fije Lana Wachowski rendezésében december 23-án debütál a mozikban. A főbb szerepeket Keanu Reeves, Neil Patrick Harris, Carrie-Anne Moss, Priyanka Chopra, Jonathan Groff és Lambert Wilson alakítják. Ha lemaradtál volna a magyar szinkronos előzetesről, idelent pótolhatod.