Itt az új Alien-film hivatalos szinopszisa

Az elmúlt hetekben mintha kisebb fejetlenség uralkodott volna a Prometheus folytatásának háza táján, de végre itt vannak a konkrétumok.

Épp tegnap számoltuk be róla, hogy Ridley Scott a Prometheus 2-ről Alien: Paradise Lost-ra keresztelt filmje mostantól Alien: Covenant címen fut majd tovább, máris itt a következő hír.

A cím egyébként mától lett teljesen hivatalos, amikor a 20th Century Fox a Twitteren megosztott egy képet, melyen már az új megnevezés áll.

A bejelentés mellé mellékelték a hivatalos szinopszist is, így végre lehet némi fogalmunk arról, mire is számíthatunk majd a filmtől:

Ridley Scott visszatér A nyolcadik utas: a Halál-lal megálmodott univerzumhoz az Alien: Covenant-tal, az előzménytrilógia második felvonásával, mely a Prometheus-szal vette kezdetét. A galaxis egy messzi, elhagyatott bolygóján a Covenant kolonizáló hajó legénysége felfedez valamit, amiről azt hiszik, maga az érintetlen Paradicsom, ekkor azonban még nem tudják, hogy ez a világ nagyon is sötét és veszélyes, melynek egyetlen lakosa David (Michael Fassbender), a balsorsú Prometheus-expedíció túlélője.

A szinopszis nem tesz említést a Noomi Rapace által alakított Elizabeth Shaw-ról, aki szintén túlélte az eseményeket.

Az Alien: Covenant 2017. június 10-én debütál a mozikban.