Izgalmasan alakul a készülő Skarlát Boszorkány-sorozat sorsa

Még szeptemberben jelentették be, hogy Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya és Tom Hiddleston Lokija külön sorozatokat fog kapni a jövőre induló Disney+-on, a gigastúdió friss streaming-szolgáltatásán. Azóta már azt is tudjuk, hogy a Loki-sorozatért Bob Iger felelős – ám a Skarlát Boszorkányról eddig nem nagyon derült ki semmi.

A legutolsó híresztelések szerint viszont megvan a sorozat hivatalos címe, ami egy kicsit más irányba viszi a dolgokat, mint ahogy sejteni lehetett – a Deadline szerint ugyanis a széria a Vízió és Skarlát Boszorkány címet viseli majd, vagyis Paul Bettany visszatér Vízió szerepében. Ez az infó természetesen azt a kérdést is felveti, hogy vajon mikor játszódik a sorozat, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború egyik karakter számára sem végződött szerencsésen.

Két verzió létezik: az egyik az, hogy a sorozat története a Thanosszal való találkozás előtt játszódik – a másik pedig az, hogy a Bosszúállók: Végjáték szigorúan őrzött története mindkettejük számára tartogat valamilyen csavart. Erről jelen pillanatban természetesen nem lehet tudni semmit.

A Disney+ valamikor 2019 második felében indul majd, de úgy tűnik, hogy a Disney kapacitásának nagy részét ez köti le – nem csak a szolgáltatás beindítása, hanem annak eredeti és minőségi tartalommal való megtöltése is. A fent említett két sorozat mellett tervben van ugyanis egy Rocket és Groot, illetve egy Sólyom és Tél Katonája sorozat is. A már sínen lévő Star Wars-tartalmak mellett. Ha ezeknek csak a fele készül el, a rajongók már akkor is izgatottan várhatják, hogy beinduljon a Netflix jelenleg legnagyobb riválisának tűnő csatorna.

És ha ez még nem lenne elég: lehet, hogy a Disney+ olyan sorozatoknak is otthon biztosít majd, amiket most szórnak ki a Netflixről – ilyen mondjuk a szintén Marvel-alkotta Daredevil.