Jack Black mindig is sokak kedvence volt, ám ezúttal egy olyan szívhez szóló tettet hajtott végre, amely igazán hősiesnek számít.

A Layla Paige and Friends Walk for TrinityKids rendezvényen a színész találkozott az egyik legnagyobb rajongójával. Black minden évben a dél-kaliforniai gyermekhospice szervezetek számára rendezi meg az eseményt, a 15 éves Abraham pedig bevallottan imádja a mai napig a Rocksulit.

Black meg is ragadta az alkalmat, hogy énekeljen egy dalt a filmből Abrahamnek, amelyről felvétel is készült. A videó bejárta a közösségi médiát, amelyet egy nap leforgása alatt 1,5 millióan láttak.

“Már majdnem egy hét telt el a találkozó óta, és Abraham még mindig arról beszél, hogyan találkozhatott Jackkel” - nyilatkozta a fiú édesanyja az Upworthy magazinnak. A Rockuslival kapcsolatban egyébként maga Black is elmondta egy korábbi interjúban, hogy a filmre továbbra is karrierje csúcspontjaként tekint.

“A legjobb emlékeim csak az a csapat gyerek, és az, hogy milyen viccesek és nagyszerűek voltak. Egyértelműen ez a karrierem csúcspontja, ezt őszintén elmondhatom” - mondta a színész az Entertainment Tonightnak.

Black egyébként a jövő év áprilisában debütáló Super Mario Bros.: A filmben lesz hallható, amelyben Bowsernek kölcsönözte a hangját.