Jake Gyllenhaal egy vadállat a Southpaw magyar feliratos előzetesébenA kép forrása: The Weinstein Company

Befutott az ősszel debütáló bokszdráma, a Southpaw magyar feliratos előzetese.

Hamarosan nálunk is a mozikban Jake Gyllenhaal legújabb filmje, a Mélyütés, melyhez végre befutott az első feliratos trailer is. A színész rendkívüli fizikai átváltozásáról az utóbbi időkben rengeteget hallottunk, de az előzetesből az is kiderül, a pályája csúcsán levő Gyllenhaal várhatóan emlékezetes alakítással fogja megörvendezteni a rajongóit.

Amit a film történetét illeti, Billy ’The Great’ Hope (Jake Gyllenhaal), az éppen regnáló világbajnok bokszoló kiváló pályafutást tudhat maga mögött. A sportoló kiegyensúlyozott karrierje és családi élete azonban egy pillanat alatt megbomlani látszik, amikor felesége (Rachel McAdams) tragikus hirtelenséggel életét veszti egy balesetben. Billy egyre jobban lesüllyed, egy időre még gyermeke felett is elveszti a felügyelet jogát. Eljött az idő, hogy visszatérjen a ringbe, hogy visszanyerje a becsületét és megmaradt családját.  

Az Antoine Fuqua rendezésében készülő film főbb szerepeiben Gillyenhaalon kívül olyan színészeket láthatunk, mint Rachel McAdams, Forest Whitaker vagy Naomie Harris.

A Mélyütés október 15-én debütál a hazai mozikban. Előzetesek, filmrészletek és bőséges képgaléria a film adatlapján érhető el ide kattintva.