Jake Gyllenhaalról 10 perces dalt írt az exe, Taylor Swift, aki nem fogta vissza magát

Taylor Swift egy kis időutazásra invitálta rajongókat, hiszen a tizenegyszeres Grammy-díjas énekesnő kiadta a 2012-ben megjelent “All Too Well” című dalának 10 perces változatát.

Az “All Too Vell” dalról köztudott, hogy Swift azután írta, hogy szakítottak Jake Gyllenhaallal, akivel 2010 őszén jöttek össze, három hónap után azonban elváltak útjaik. A rajongók egy része meg van győződve arról, hogy az énekesnő a kapcsolatuk emlékére írta a dalt, amely ennyi év távlatából is igencsak szívszorítóan hat.

“Kissé szomorú időszakon mentem keresztül abban az időben. Úgy éreztem, meg kell osztanom mindenkivel, hogy mit is érzek” - nyilatkozta Swift a dalról a The Tonight Show vendégeként.

Gyllenhaal egyébként a korábbi nyilatkozatai során nem szívesen osztott meg részleteket az énekesnővel való kapcsolatáról. “Azt hiszem, amikor kapcsolatban él az ember, olyankor mindig megvizsgálják őt és a barátait, de én azt hiszem, nem szeretek a magánéletemről beszélni” - jegyezte meg a színész egy alkalommal.

A meglehetősen őszinte dal (melyben szóba kerül a köztük lévő korkülönbség, melynek kapcsán Swift azt mondja, hogy bár ő egyre idősebb lesz, addig a dal címzettje továbbra is olyan korú nőkkel van, mint ő volt akkoriban) egyébként már elérhető Taylor Swift hivatalos YouTube csatornáján, amelyet lentebb meg is hallgathattok.