75 Aquaman  (2018)

A DC lecsapott A galaxis őrzői vitatott körülmények között kirúgott rendezőjére. A Marvel kirúgott rendezője, James Gunn a konkurens DC-hez tart, ő írja, és valószínűleg rendezheti a csalódást keltő Suicide Squad - Öngyilkos osztag második részét, írja az EW.

A galaxis őrőzi rendezőjét júliusban rúgta ki a Disney, amikor a felszínre kerültek sok évvel korábbi, a stúdió által vállalhatatlannak vélt Twitter bejegyzései. A rendező kollégái és munkatársai egy emberként álltak ki Gunn mellett, a rajongók petíciót indítottak, hogy megtarthassa A galaxis őrzői: 3. rész direktori székét, ám a Disney hajthatatlan volt.

A DC pedig gondolt egyet, és lecsapott a rendezőre, aki ideális jelöltnek tűnik a Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2 rendezésére. Gunn mindkét szuperhősfilmje hatalmas siker volt, ellentétben a Warner adaptációjával, melynek története szintén egy csapat szuperhős köré épül.

Az EW értesülései szerint Gunn már leszerződött a produkcióhoz forgatókönyvíróként, de a források szerint a rendezés körüli tárgyalások is már az utolsó fázisban tartanak.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba az Öngyilkos osztag 2, egyelőre nincsenek információk.

A DC soron következő szuperhősfilmje, az Aquaman december 13-tól látható a mozikban.