A nagy DC-reform? James Gunn veszi át a DC filmes részlegének vezetésétA kép forrása: Rich Polk / Getty Images for Walt Disney Pictures

James Gunn (A galaxis őrzői, The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag) a DC univerzum felé veszi az irányt, benne látja a jövőt a Warner.

Peter Safran mellett James Gunn fogja vezetni a Warner franchise filmes, tévés és animációs részlegét - írja a The Hollywood Reporter.

A jelentés szerint James és Peter a DC Studios társelnökeként és társ-vezérigazgatójaként fog tevékenykedni, amely a Warner Bros. újonnan alakult részlege, amely a DC Films helyébe lép.

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, David Zaslavnak fognak jelenteni, és szorosan együttműködnek majd a Warner filmes főnökeivel, Michael De Lucával és Pamela Abdyval.

A hírek szerint James Gunn a kreatív oldalra, míg Peter Safran az üzleti és gyártási oldalra fog koncentrálni. Várhatóan mindketten továbbra is fognak rendezni.

További források szerint a megállapodás négy évre szól, és James kizárólag a DC-nél fog dolgozni. A cél az, hogy ne csak producerek legyenek, hanem valóban vezetőként működjenek.

Nem mellesleg épp tegnap kapott előzetest James Gunn következő A galaxis őrzői-filmje, mely még a Marvel égisze alatt debütál. Idelent mutatjuk.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A galaxis őrzői karácsonyi különkiadást kapnak 2022-ben. Egyelőre még nem sok minden ismert a történetről, de az ünnepi hangulat biztos. A különkiadást egyszerre forgatják a... több»