Január a Netflixen: 5 kihagyhatatlan film és sorozat, amit látnod kell 2024 első hónapjában!

A végéhez közeledik a 2023-as év, a Netflix pedig már 2024 januárjára erősít, így már most biztosak lehetünk abban, hogy a platform a következő évben sem hagy minket néznivaló nélkül.

Alábbi összeállításunkban össze is gyűjtöttünk öt olyan érkező megjelenést, amelyekről nem érdemes majd lemaradni. A mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődően, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

#5

55 Légi csibészek  (2024)

(13)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

Egy biztos, ilyen szerepben még sosem láttuk Kevin Hartot, aki ebben a produkcióban mesterbűnözőt alakít, aki csapatával arra készül, hogy 500 millió dollár értékű aranykészeltet lovasítson meg, a gondod csak az okozza, hogy azt épp egy utasszállító gépen szállítják.
#4

68 60 perc  (2024)

(9)

akció | dráma | sportfilm

Netflix

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik... több»

Octavio (Emilio Sakraya) több harcművészetnek is a mestere, rövidesen pedig mindössze 60 perc áll majd rendelkezésére, hogy odaérjen lánya születésnapi partijára, különben  örökre elveszíti a felügyeleti jogot. Miután lemond egy bunyót, hogy odaérjen a bulira, néhány rosszfiú veszi őt üldözőbe.
#3

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

A filmet Griselda Blanco élete inspirálta, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. Az 1970-80-as évek Miamijában Blancót elszántsága és szépsége segítette abban, hogy szakszerűen lavírozzon az üzlet és a család között, ami oda vezetett, hogy széles körben "a keresztanya" néven vált ismertté az alvilágban.
#2

84 A hó társadalma  (2023)

(28) (6)

dráma | életrajzi | kaland | katasztrófafilm

Netflix

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. több»

1972-ben az uruguayi légierő 571-es járata, amelyet azért béreltek, hogy egy rögbicsapatot Chilébe vigyen, katasztrofát szenved az Andok szívében. A 45 utasból csak 29-en élték túl a balesetet, és mivel a világ egyik legkeményebb környezetében találják magukat, kénytelenek extrém döntéseket hozni, hogy életben maradjanak.
#1

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

A történet szerint miután egy nagyhatalmú tajvani triád vezetőjével egy titokzatos bérgyilkos végez, legidősebb fia, a legendás gyilkos Charles Sun (Justin Chien) Los Angelesbe utazik, hogy megvédje anyját, Eileent (Michelle Yeoh) és naiv öccsét, Bruce-t (Sam Song Li), akinek fogalma sincs arról, kik is családtagjai.