Jason Momoa vámpír, Peter Dinklage Van Helsing lesz az új akció horrorban

Jason Momoa és Peter Dinklage újra közös filmen dolgozhatnak a jövőben. A Trónok harca két sztárja ugyanis egy klasszikus Bram Stoker-féle vámpíros horrorban vállaltak szerepet.

A Deadline magazin értesülései alapján Momoa egy vámpírt, Dinklage pedig a legendás Van Helsinget alakítja majd a Good Bad & Undead című filmben, amelynek története Damian Shannon és Mark Swift egy-egy filmjét, a Freddy vs. Jason és  Péntek 13 filmeket veszi majd alapjául.

Mielőtt azonban bárki azt gondolná, hogy egy újabb vámpírvadászatra ülhetnek majd be a mozikba, íme a film hivatalos szinopszisa: Egy vámpír örökös fogadalmat tesz, hogy többé nem öl embert, a legendás Van Helsinggel karöltve járják a városokat, ahol a megrémült lakókkal elhitetik, hogy valóban egy vámpír tört az életükre, felajánlják azonban, hogy pénzért megszabadítják a várost a gonosztól. A gondok pedig akkor kezdődnek, amikor a vámpír fejére valóban hatalmas vérdíjat tűznek ki.

Bár egyelőre nem tudható, mikor is debütál majd Good Bad & Undead, a jövőben azonban várhatóan gyakrabban is hallhatunk majd a produkció előkészületeiről.