Csütörtökön egy pörgős és humoros akciófilmmel térnek vissza a nagyvászonra Charlie angyalai! Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a produkciót, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját. 

Bár annak idején sokan aggódva fogadták a reboot ötletét, a Charlie angyalai alapvetően pozitív kritikai fogadtatásban részesült, a visszajelzések alapján azok, akik egy adrenalin dús akciófilmre vágynak egy jókora kanál humorral fűszerezve, nem fognak csalódik az Elizabeth Banks rendezésében bemutatott produkcióban. Erről pedig a rendező mellett a főszereplő trió tagjai, Kristen Stewart Naomi Scott Ella Balinska valamint, Patrick Stewart fognak gondoskondi.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. november 27.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Charlie angyalai csütörtöktől a mozikban!

Sok szerencsét kívánunk!