Csütörtökön folytatódik 2017 egyik legnagyobb filmsikere, a Jumanji – Vár a dzsungel, melyben hőseink egy újabb eszelősen látványos kalandot ígérnek. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni A következő szintet, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját. 

A 2017-es Jumanji: Vár a dzsungel premierje előtt sokaknak voltak kétségei, hogy a film fel tud-e érni a Robin Williams-féle eredetihez, de a produkció végül az év egyik legnagyobb meglepetés sikere lett, és világszerte 962 millió dollárt kaszált. Ilyen eredmény mellett pedig természetesen a folytatás sem maradhatott el, melyben a főszereplő négyes, Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan mellé olyan sztárok csatlakoztak, mint Danny Glover és Danny DeVito.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. december 11.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

A Jumanji - A következő szint csütörtöktől a mozikban!

Sok szerencsét kívánunk!

53874