Játssz és NYERJ páros mozijegyet a Halálos iramban 9 vetítésére!

Te is szeretnéd az elsők közt látni a nyár legjobban várt sikervárományos filmjét, a Halálos iramban 9-et? Csatlakozz a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu közös játékához, hogy tiéd lehessen egy páros belépő a film vetítésére!

A nyár kétségkívül legnagyobb nyári premierje vár ránk a hétvégén, végre ugyanis megérkezik a mozikba a Halálos iramban franchise legújabb, immáron kilencedik epizódja, melyet most Te is az elsők között láthatsz. 

Ehhez nincs más dolgod, mint a játékot meghirdető Facebook posztban (ide kattintva) megírni kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a csütörtök délelőtti (június 24., 10:00 óra) sorosolásba. A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

A filmet a Kultik mozihálózat két mozijában, a Csepeli Kultikban (védettségi igazolvánnyal) vagy a Köki Teraszon (védettségi igazolvány nélkül is!) megnézheted egy tetszőlegesen választott vetítési időpontban.

Figyelem, a hatályos intézkedések értelmében a Csepeli Kultik moziban kötelező a védettségi igazolvány felmutatása a vetítés előtt. 18 év alattiak csak igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a vetítésen.

Sok szerencsét kívánunk! 

akció | kaland | krimi | thriller

Dom Toretto családját veszély fenyegeti. Ha meg akarja menteni Lettyt és a fiát, Briant, számot kell vetnie korábbi tetteivel. A csapat újra összeáll, hogy megfékezzék az őrült... több»