Játssz és NYERJ páros mozijegyet Wes Anderson új filmjére, az Asteroid City-re!

FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek, és köszönjük, hogy ezúttal is velünk tartottatok. A szerencsés nyertesek: dandelion1983Az amatőrLvnteszerdei1999Janitsek Klaudia

Wes Anderson napokon belül újra ‘varázsol’ a mozikban, jövő héten debütál ugyanis az ikonikus rendező új filmje, az Asteroid City, melyet a pároddal most premier előtt nézhetsz meg. 

Csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Jövő hét csütörtökön érkezik a moziban Wes Anderson új filmje, melyhez a rendező ismét egy egészen parádés szereplőgárdát hozott össze: Tom Hanks, Scarlett Johansson, Edward Norton, Margot Robbie, Willem Dafoe, Steve Carell, Jeff Goldblum, Bryan Cranston… És akkor a sor ezzel még nem ért véget.

A film az 50-es években játszódik egy fiktív sivatagi városban, mely az ifjúsági csillagász/űrkadét kongresszusnak ad otthont. A rendezvényt olyan váratlan események szakítják meg, melyek átírhatják a világtörténelem menetét.

Ha Te is szeretnél ott lenni a premier előtti vetítésen, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a hétfő déli (június 5., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2023. június 7-én (kedd) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!