Játssz garantált nyereményekért a Mafabon, és vidd el Te az ezüst iPad 2018-at!

Véget ért a nyári pontgyűjtő közösségi játékunk, melyben ismét rengetegen szálltatok versenybe a garantált nyereményekért. Eljött az idő, hogy ismét elkezdődjön a pontgyűjtés.

Ismét értékes nyeremények várnak gazdára. Gyűjtsd a pontokat, ugyanis az első öt garantált nyereményben részesül. Figyelem, ezúttal is három hónap áll a rendelkezésetekre áll a pontgyűjtésre, a fődíj nyertese az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjti össze július és október között.

Folytatódik a pontgyűjtés a Mafabon. Írj érdekességet, hozzászólást, életrajzot vagy készíts listát, és gyűjtsd össze Te a legtöbb pontot, hogy Tiéd lehessen a játék fődíja, egy i iPad 64GB WiFi Ezüst 2018! Ne aggódj, ha lecsúsznál az első helyről, ugyanis az öt legtöbb pontot összegyűjtő játékosunk garantált nyereményben részesül. Sőt, egy különdíjjal is készültünk a legjobb véleményírónak, aki egy Mozinet ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A Mafab.hu első öt legaktívabb önkéntes szerkesztője az alábbi díjakat viheti el:

1. díj: iPad 64GB WiFi Ezüst 2018
2. díj: Xiaomi Mi A2 64 GB LTE Black
3. díj: CEL-TEC Q1 Magnetic Bluetooth fülhallgató 
4. díj: 3 db Cinema City mozijegy
5. díj: 2 db Cinema City mozijegy

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor ide kattintva olvasd el a játék szabályzatát, és vesd bele magad a pontgyűjtésbe.

A játék határideje 2019. szeptember 30. 00:00 óra. A végleges sorrend kialakulása a játék lezárása után néhány napot igénybe vehet. 

Sok sikert kívánunk!