Jeff Bridges (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a Film Comment podcastben jelentette be, hogy szerepelni fog a Tron: Ares című filmben, a Tron-franchise közelgő harmadik részében.

Bridges, aki eredetileg Kevin Flynn/Clu szerepét alakította az 1982-es Tron, avagy a számítógép lázadásában, majd visszatért a 2010-es folytatásban, a Tron: Örökség (előzetes idelent) is, lelkesedését fejezte ki, hogy együtt dolgozhat Jared Letóval, aki az új filmben Ares szerepét játssza.

A színész megemlítette, hogy a készülő filmben a korábbi részekhez képest kevesebb mesterséges intelligenciával kapcsolatos elem és több gyakorlatias díszlet lesz. Bridges a csodálatát fejezte ki az általa látott díszletek iránt, bár további részleteket nem árult el a produkcióról.

Az Ares cselekménye a második rész történetét követi, ahol Kevin Flynn feláldozza magát, hogy megmentse fiát, Samet és Quorrát, így visszatérhetnek a való világba. A történet középpontjában Ares, egy számítógépes program áll, aki megpróbál ‘kijutni’ a való világba.

A filmet Joachim Rønning rendezi, a premierdátumot október 10-re tűzték ki.

akció | kaland | sci-fi

Sam Flynn képtelen elfogadni apja rejtélyes eltűnését, aki egykor a világ legjobb videojáték-fejlesztőjének hírében állt. A fiú a régi Flynn Játékteremből érkező szignál... több»