Jeff Goldblum rejtélyes videója számos kérdést vet fel, ez lesz a következő nagy dobása?

Valami egészen új dolgon dolgozik Jeff Goldblum, a most megjelent “előzetes” alapján azonban nehéz lenne eldönteni, hogy egy új Jurassic Park vagy Függetlenség napja filmről van-e szó.

A TheyAreHereToStay hashtaggel megjelölt videó kapcsán ugyanis igencsak szemfülesnek kell lennie annak, aki ki akarja szúrni az utolsó képkockákban megjelenő apróbetűs részt, miszerint a bejárszát az Apartments nevű céghez kapcsolódik, így pedig némileg közelebb jutunk is a válaszhoz, miszerint egy részletet láthatunk az idei Super Bowl reklámblokkjából.

Az Apartments.com és az RPA vezetői egyelőre nem mondtak semmit konkrétan arról, hogy a teaserek “hova is tartanak”, ugyanakkor elismerik, hogy "kreatív módon igyekeznek kicsit felborzolni a kedélyeket”.

A filmes trailereket utánzó hirdetések ugyanis általában magas nézettséget tudnak elérni.  2018-ban a Yum Brands's Taco Bell egy olyan TV-reklámot indított az akkor új Nacho Fries termékéhez, amely pont úgy nézett ki, mint egy előzetes, és amely “A sül krumpli hálójában” címet kapta, azt pedig már csak a margóra szeretnénk megjegyezni, hogy a Taco Bell a reklám megjelnését követő öt hétben mintegy 53 millió rendelést adott le az új termékből.

Nem is szeretnénk ugyanakkor tovább húzni az időt, csekkoljátok a videót lentebb.