Jennifer Aniston káromkodott ez ízeset, csak arról feledkezett meg, hogy élő adásban volt

Jennifer Aniston, valamint a This Morning műsorvezetői, Holly Willoughby és Phillip Schofield is bocsánatot kértek, miután a színésznő élő adásban káromkodott a csütörtöki műsorban.

Az 54 éves hollywoodi sztár akkor hibázott, amikor legújabb filmjéről, a Gyagyás gyilkosság 2 című filmről beszélt Adam Sandler oldalán. A 2019-es eredeti filmet követő forgatási folyamatról beszélve a Jóbarátok sztárja úgy jellemezte azt, hogy az "s***s és kacagás" volt.

Miközben a műsorvezetők, Holly Willoughby és Phillip Schofield gyorsan Aniston nevében is bocsánatot kértek, Jennifer azt mondta, hogy nem vette észre, hogy a műsor élőben megy.

Adam, a mutatványokról beszélt: "Jennifer megijedt, hogy leesik az Eiffel-toronyról. Azt mondták, hogy 'akció', ő pedig nem ugrott, én meg csak odalopakodtam és meglöktem. Jó volt látni ezt a reakciót."

Phil így válaszolt: "El tudom képzelni, hogy valaki úgy tesz, mintha lelökne az Eiffel-toronyról. Micsoda móka!"

"Csak a s**szok kedvéért" - csúszott ki kedvenc Rachelünk száján, mielőtt rájött a baklövésére, és döbbenten a szájához emelte a kezét. 

"Nem, ez élőben van, de ne aggódj, mi szeretünk!" - reagált Phil kuncogva. 

Elmagyarázva, hogy szoros barátságuk mennyire megkönnyíti a forgatásokat, Adam viccelődött: "Jennifer tudja, hogy van egy jó órám naponta, amikor jó kedvem van, és ő azt mondja: 'Most forgass vele! És vidd ki innen, hadd csináljam a dolgomat'..."

Mire Jennifer nevetett: "Nem... ezek [a rossz hangulatai] egy percig tartanak, aztán tovatűnnek! Mindannyian egy pillanatra elhallgatunk a düh miatt, aztán visszamegyünk dolgozni."

A hollywoodi duó arról is beszélt, mikor találkoztak először 30 évvel ezelőtt, Adam így emlékezett vissza: "Találkoztam egy fiatal Jenniferrel, aki egy húszéves lány volt, sonkás-sajtos tojást evett... Szeretnék egy menőbb sztorit, hogy fuldoklott, és én mentettem meg, de nem, bár nyitott szájjal beszélt!"

Jennifer gúnyosan így reagált: "Ez egyszerűen nem igaz!" - és hozzátette - "Te pedig bundáskenyeret és csokis tejet ettél, ahogy egy jó 22 éves férfi szokott!"  

Ha látni akarjuk a mókás párost és kémiájukat, már nem kell sokat várnunk a Gyagyás gyilkosság következő részére!

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»