Jennifer Lawrence a Szellemirtók 3-ban?A kép forrása: Photo © Lionsgate

Az utóbbi hetekben felpörögtek a Szellemirtók 3 körüli pletykák, melyben nagy szerepet játszott az MTV UK, ugyanis a közelmúltban bemutatott, illetve a hamarosan bemutatásra kerülő szuperprodukciók szereplőit faggatták arról, kit látnának szívesen a franchise harmadik részében. A kérdést feltették a Csillagok között, az Exodus: Istenek és királyok és Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész sztárjainak is.

Ekkor jött azonban a meglepetés, ugyanis Jennifer Lawrence elmondta, hogy egy ebéd alkalmával találkozott a filmet rendező gel (Női szervek). A színésznő filmbéli partnerei, Liam Hemsworth és Josh Hutchersonis láthatóan meglepődtek Lawrence szavain, aki azonban arról nem ejtett szót, hogy magántalálkozóról volt-e szó, vagy egy lehetséges szerep kapcsán ült le a rendezővel.

Lawrence jelenleg az egyik legfelkapottabb hollywoodi sztár, így nem lenne meglepő, ha Fieg őt szemelte volna ki legújabb filmjéhez.

A színésznőnek egyébként az interjú során szokásához híven ismét sikerült kissé kellemetlen helyzetbe hoznia magát, amikor kiderült, hogy nem ismeri a Szellemirtók 2-őt, sőt pironkodva még arra is rákérdezett, hogy kik szerepeltek benne. A színésznő kollégája, Liam Hemsworth ennyivel kommentálta a dolgot: „Nem olyan jó, mint az eredeti.” Lawrence azonban tovább tudta tetézni a dolgokat, mondván: „Persze, hogy nem, a folytatások soha nem olyan jók [mint az első rész]”.  A színésznőnek hamar leesett, hogy ezt a mondatot épp egy folytatás, Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész promócióját szolgáló interjúban sütötte el.

Lawrence szerződtetése minden bizonnyal tovább növelné a Szellemirtók 3 körüli hype-ot, a színésznő pedig a rendkívül sikeres és népszerű X-Men és Az éhezők viadala után egy újabb gigászi franchise mellett kötelezhetné el magát.