Jessica Chastain érzelmes beszédben emlékezett meg a néhai Philip Seymour Hoffmanról

Jessica Chastain a néhai Philip Seymour Hoffman emléke előtt tisztelgett az idei 29. Screen Actors Guild díjátadón mondott beszédében.

A színésznő a George and Tammy című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat. Chastain a beszédében pedig elárulta, mit is mondott neki egykor Philip Seymour Hoffman.

“Amikor egyetemista voltam, Philip Seymour Hoffman a csoportomban tartott előadást, amelyen elmesélte a meghallgatásokról szóló történeteit. Arra bátorított minket, hogy akkor is folytassuk a munkát, amikor senki sem figyel fel ránk. A beszélgetés végén azt mondta, ‘Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk’” - mondta a színésznő.

“Néhány évvel később valóra vált mindez, és lehetőségem nyílt arra, hogy egy színdarabban szerepeljünk. Azért mesélem el most ezt a történetet, mert emlékeztet arra, hogy milyen hatalmas az elménk, és mire képesek a gondolataink, ezért szeretném elmondani mindenkinek, aki esetleg otthon küzd mindezzel. Folytassátok tovább. Alig várom, hogy veletek dolgozhassak. Találkozunk a forgatáson, és szeretlek titeket” - mondta a színésznő.

Chastain és Hoffman korábban az Othello című off-Broadway darabban szerepeltek együtt még 2019-ben.

Az ide Screen Actors Guild gálán a legtöbb jelölést A sziget szellemei és a Minden. Mindenhol. Mindenkor produkciók kapták.

dráma | életrajzi | történelmi | zenés

Az ikonikus countryzenészek, George Jones és Tammy Wynette románcának krónikája Jessica Chastain és Michael Shannon főszereplésével. több»