Jóbarátok-reboot? Lisa Kudrow (Phoebe) ötletére még nem állunk készen

Hosszú évek óta vita tárgyát képezi, hogy érdemes lenne-e elkészíteni a Jóbarátok sorozat rebootját, Lisa Kudrownak pedig meg is van erről a határozott véleménye.

A szériában Phoebe-t alakító színésznőt egy friss interjúban kérdezték arról, ha lehetősége nyílna, elvállalná-e újra a szerepet. Kudrow saját elmondása szerint rajongana az ötletért, bár arra már kevés lehetőséget lát, hogy színésztársai is visszatérjenek egy ilyen projektben.

“Nem hiszem, hogy lesz a Jóbarátok rebootja, legalábbis a hatunk közül egyikünkkel sem, de szívesen megnézném, hogyan nézne ki a mai változat új színészekkel” - mondta a színésznő.

Tavaly májusban debütált az HBO műsorkínálatában az Újra együtt, amely újra összehozta a régi csapatot, a műsor hatalmas sikernek örvendett, így valóban kétséges, hogy a sorozat rajongói csakugyan készen állnak arra, hogy egy teljesen új színészgárdával megjelenő Jóbarátokat kapjanak.

romantikus | vígjáték

A legendás sorozat szereplői visszatérnek a jól ismert stúdióba, ahol improvizálnak, játszanak és visszaemlékeznek a történetekre, amelyeket a sorozat forgatása során... több»