Egy hete jelent meg Ryan Reynolds legújabb akciófilmje, a Netflix saját berkeiben készült Six Underground – Hatan az alvilágból. Hogy mennyire lett jó vagy rossz, az egyéni ízlés kérdése, mindenesetre elég nagy költségvetésű alkotásról van szó, hogy a Netflix joggal várjon sok milliós nézettséget hozzá. És ha így lesz, akkor nem kizárt, hogy jön majd a folytatás.

Persze egyelőre elég korai lenne erről érdemben beszélni, de Reynolds és színésztársa, Corey Hawkins azért elárulta, mi a véleménye a dologról: imádnák. Reynolds egy picit bővebben is kifejtette, miszerint az egész stáb imádott együtt lenni és együtt dolgozni, szóval biztosan mindenki lecsapna, ha a Netflix feldobná nekik a folytatás labdáját.

A Six Underground – Hatan az alvilágból története hat olyan fickóról (és nőről) szól, akik eljátszották a saját halálukat, hogy ezáltal törvény felettivé válva harcolhassanak a gonosz ellen szerte a világon. Mindez Michael Bay rendezésében valósult meg, így akcióban, robbanásokban és üldözéses jelenetekben természetesen nincs hiány.

Az is az esetleges későbbi folytatás mellett szólhat, hogy a stáb eléggé jártas a folytatásfilmek terén is. Ryan Reynolds ugyebár több folytatásos moziban is szerepelt, legutóbb épp a Deadpool két epizódjában vagy a Sokkal több mint testőrben, bár utóbbinak csak jövőre jön a második része. Michael Bay pedig mindjárt öt részt is forgatott a Transformers franchise-on belül, nem beszélve a Bad boys - Mire jók a rosszfiúk? első két részéről. És akkor még nem is beszéltünk a forgatókönyvírókról, Rhett Reese-ről és Paul Wernickről, akik a két Deadpool mozi mellett a két Zombieland film szkriptjéért is feleltek.