Már a hazai mozikba Chad Stahelski filmje, melynek premierje kapcsán cikkünkben minden olyan információt egy cikkbe gyűjtöttünk a John Wick: 3. felvonás - Parabellummal kapcsolatban, melyet érdemes tudnod. Filmtartalom, érdekességek és előzetes a görgetés után!

Mától a mozikban a tavasz egyik legjobban várt filmje (John Wick: 3. felvonás - Parabellum), melynek premierjét itthon is komoly várakozások előzték meg. 

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.

A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül… 

Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.     

A kultikus John Wick-sorozat 3. felvonásában Keanu Reeves olyan sztárokkal az oldalán akciózik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne és Anjelica Huston. A rendezői székben az előző nagysikerű akciófilmekhez hasonlóan most is – az egykori kaszkadőr koordinátor - Chad Stahelski foglal helyet.

John Wick, az ikonikus bérgyilkos 2014-es bemutatkozása óta töretlen népszerűségnek örvend: a legenda sztorijából azóta képregényt írtak, a rémkirály videójátékokban köszön vissza, és már egy TV-sorozat is szerepel az alkotók tervei között, a The Continental címmel. 

7  tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film cselekménye percekkel a John Wick 2 vége után veszi fel a fonalat, amikor John Wick fejére vérdíjat tűztek ki.
  • Sofia szerepére Jennifer Beals, Eva Longoria, Salma Hayek, Penelope Cruz, Marion Cotilliard, Uma Thurman és Marisa Tomei is az esélyesek között szerepelt, de a szerepet végül Halle Berry kapta meg.
  • A filmben a Mátrix négy korábbi sztárja is játszik, név szerint: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Tiger Hu Chen, and Randall Duk Kim.
  • A filmet az a Chad Stahelski rendezte, aki a Mátrixban Keanu Reeves dublőre volt.
  • A film forgatása 2018. május 5-én kezdődött meg New York Cityben és Montrealban. A stáb a forgatás ideje alatt dolgozott Oroszországban, Marokkóban és Spanyolországban is. A munkálatok november 17-én értek véget.
  • A film zenéjét az előző részhez hasonlóan ismét Tyler Bates és Joel J. Richard írta.
  • A forgatások 2018. áprilisában kezdődtek.

Hazai premierdátum: 2019.05.16.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: