Johnny Depp vs Amber Heard: Ezek voltak a tárgyalás legsokkolóbb állításai

Április 11. óta zajlik Johnny Depp és Amber Heard pere, ahol a színész 50 millió dollárra perelte volt feleségét egy 2018-ban megjelentetett véleménycikke miatt, amely a vád szerint tönkretette a karrierjét. Ugyanakkor a színésznő 100 millió dollárra perelte vissza volt férjét, amiért az rágalomhadjáratot indított ellene azok után, hogy házasságuk alatt állítása szerint rendszeresen bántalmazta őt. A per folyik, a bíróságon pedig egészen durva dolgok is elhangoztak már.

A bíróság mindkét felet meghallgatta már, Johnny Depp is ült már a tanúk padján. A tárgyalás elején Amber Heard ügyvédei mutattak be néhány bizonyítékot, egészen pontosan néhány hangfelvételt, amelyeken Johnny Depp hallható, amint a feleségével veszekszik.

„Egy lotyó vagy, gyűlöllek és véget akarok vetni ennek.” Később pedig azt mondta neki: „Hülyén viselkedem, amikor forgatsz, féltékeny vagyok, őrült és fura és sokkal többet veszekszünk.” De talán a legdurvább, amikor az hallható, hogy „A kib.szott homlokodon vágtalak fejbe, ettől nem törik el az orrod.”

Ilyen és ehhez hasonló dolgok hangzottak el, Amber Heard ügyvédje pedig ezekre alapozva támadta a színészt, aki hozzátette, Johnny Depp egy üveggel szexuálisan is bántalmazta Amber Heardet. Természetesen a színész minden vádat tagad és a tanúk padján arról beszélt, hogy miket szenvedett el a felesége oldalán. Elmondása szerint az egyetlen ember, akit valaha is bántott, az saját maga, de előfordult olyan, hogy egy veszekedés során Amber Heard kivette a hamutartóból a színész cigarettáját és az arcán oltotta el.

A per során felszólalt az a Laurel Anderson is, aki a pár terapeutájaként talán mindenki másnál jobban rálátott, hogy mi is zajlik köztük valójában. Az ő állítása szerint mindkét fél egyaránt bántalmazta a másikat, de Johnny Depp nagyon sokáig visszafogta magában azokat a sérelmeket, amiket még gyerekkorából hozott magával. Emellett arról is beszélt, hogy egyes esetekben a veszekedés miatt Johnny Depp el akart menni a színésznő közeléből, de az inkább megütötte, hogy ott tartsa maga mellett, mert ő nem tudta elviselni, ha a veszekedés közben faképnél hagyják.

Ezzel kapcsolatban Johnny Depp húga is megszólalt a bíróságon és nagyjából alá is támasztotta a dolgot. Azt állította, hogy ő és a testvérei rengeteg bántalmazást szenvedtek el gyerekkorukban és ezért kialakult bennük egy reakció, elmenekülnek a veszekedés elől. Ezt látta Johnny Deppen is.

FRISSÍTÉS: Időközben a Heard ügyében nyomozó rendőr is vallomást tett, aki meglehetősen kellemetlen színben tüntette fel a színésznőt. Arról, hogy ki az a 9 sztár, aki 'kiállt' Johnny Depp mellett, ebben a cikkünkben írtunk.