9 sztár, aki kiállt Johnny Depp mellett

Johnny Depp és Amber Heard válása nem volt épp botrányoktól mentes, a dolgok viszont akkor kezdtek el igazán eldurvulni, miután Heard kapcsolaton belüli erőszakkal vádolta meg volt férjét.

Depp számára komoly következményekkel járt mindez, hiszen menesztették őt a Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok produkcióktól. A rajongók továbbra is kiállnak a színész mellett, miközben több sztár is támogatását fejezte ki.

#nonumbers

Winona Ryder

szül. 1971. 10. 29. (52 éves)
Winona, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok
Winona Laura Horowitz 1971. október 29-én született egy Winona nevű kis faluban, melyről nevét is kapta. Észak-Kaliforniában egy elszigetelt farmon nevelkedett, ahol áram sem volt. A színésznő a neves pszichológus és író, Timothy Leary ükunokája. Szülei jó barátságot ápolta a beat nemzedék egyik legikonikusabb alakjával, a... több»
"Megértem, hogy nagyon fontos számára, hogy beszéljen a tapasztalataimról, bár én nem voltam jelen az életében, amikor Amberrel házasságot kötött. Az én tapasztalatom teljesen más volt. Nagyon meglepődtem, összezavarodtam és feldúlt voltam, amikor meghallottam az ellene felhozott vádakat. Az a gondolat, hogy ő egy erőszakos ember, a legtávolabb áll attól a Johnnytól, akit én ismertem. Nem tudom megérteni ezeket a vádakat. Soha nem volt erőszakos vagy bántalmazó senkivel szemben. Őszintén szólva én csak egy kedves, szerető, nagylelkű embernek ismertem, aki nagyon védelmezett engem és a szeretteit. Nagyon biztonságban éreztem magam mellette."

Paul Bettany

szül. 1971. 05. 27. (52 éves)
Harlesden, London, England, Egyesült Királyság
Paul Bettany angol színész 1971. Május 27-én született Londonban. Művészcsaládból származik: édesapja (Thane Bettany) színművészeti tanár, édesanyja (Anne Kettle) visszavonult színésznő; nővére íróként dolgozik. Színésznő volt anyai nagyanyja, Olga Gwynne is, míg nagyapja zenész volt. Kilenc éves volt, amikor beiratkozott... több»
"Johnny Deppet évek óta ismerem, és láttam őt különböző kapcsolatokban. Ő a legkedvesebb, legőszintébb férfi, akivel valaha találkoztam."

Kevin McNally

szül. 1956. 04. 27. (67 éves)
Bristol, England, Egyesült Királyság
Kevin Robert McNally Bristol-ban született Gloucestershire-ben Angliában 1956. április 27-én. Gyerekkorát Birminghamben töltötte, ahol a Redhill Junior School diákja volt. Ezután a Mapledene Junior School-ban tanult. Később a Central Grammar School for Boys-ba járt. 1973-ban ösztöndíjjal bekerült a Royal Academy of Dramatic Art-on, majd... több»
“Azt hiszem, a sorsom annyira össze van kötve Johnny sorsával, hogy bárhová vele tartok, ha szüksége van rá.”

Javier Bardem

szül. 1969. 03. 01. (55 éves)
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Canary Islands, Spanyolország
Javier Ángel Encinas Bardem 1969. március 1-én született Las Palmas de Gran Canarián, a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigeteken. Édesanyja, Pillar Bardem színésznő volt, édesapja, José Carlos Encinas Doussinague üzletember. Szülei korai válását követően édesanyja nevelte a fiát, aki már fiatalon érdeklődést mutatott a... több»
“Támogatom Johnnyt, mert mindig is kedves és gondoskodó embernek láttam. Egy rendkívüli művész, aki meghallgat mindenkit, akinek szüksége van a segítségére. Nemcsak szeretem Johnnyt, hanem mélyen tisztelem is őt, és köszönöm neki, hogy a művészetében az a szabad, a mindennapi életében pedig az az érett, kedves ember. Szeretem Johnnyt, mert ő egy jó ember, aki  mérgező emberek hazugságaiba és manipulációiba keveredett.”

J. K. Rowling

szül. 1965. 07. 31. (58 éves)
Joanne Kathleen Rowling 1965. július 31-én született Yate-ben, Angliában. Már gyermekkorában is imádta a fantasy történeteket. Később megkapta Jessica Mitford életrajzi könyvét, ami nagy kedvence lett. Az általános iskola után a Wyedean középiskolába járt Tutshillbe. 1983-ban kezdett az Exeter egyetemen, ahol francia nyelvet és... több»
“A körülmények ismeretében a filmkészítők és én nem csak a büszkék vagyunk a színészeinkre, hanem külön örülünk is, hogy Johnny játssza az egyik karakterünket.”

Sia

szül. 1975. 12. 18. (48 éves)
Adelaide, Ausztrália
Ausztrál énekesnő, dalszerző, lemezproducer és kliprendező. Karrierjét a Crisp nevű acid jazz együttes énekesnőjeként kezdte az 1990-es évek közepén Adelaide-ben. 1997-ben, miután a Crisp feloszlott, Ausztráliában megjelentette debütáló stúdióalbumát OnlySee címmel. A későbbiekben Londonba költözött, ahol a Zero 7 nevű brit... több»
“Szeretném kifejezni nyilvános támogatásomat Johnny Depp irányába. Meghallgattam azokat a hangfelvételeket, és azt gondolom, hogy ő tényleg a valódi áldozat.”

Sharon Osbourne

szül. 1952. 10. 09. (71 éves)
Brixton, London, Egyesült Királyság
Sharon Osbourne 1952. október 9-én született a londoni Brixtonban, Angliában. Producer és színésznő, ismert az Austin Powers - Aranyszerszám (2002), Garfield 2 (2006) és a Lelkes tesztcsere (2006) című filmekből. 1982. július 4. óta Ozzy Osbourne felesége. Három gyermekük van.
“Ketten kellenek a tangóhoz. Szerintem törékeny volt a kapcsolatuk. Mindketten rosszat tettek egymásnak. A nő azt adta, amit kapott. Fogalmam sincs, ki mit csinált, de azt tudom, hogy mindketten ittak és mérgező volt a kapcsolatuk.”

Penélope Cruz

szül. 1974. 04. 28. (49 éves)
Madrid - Spanyolország
Penélope Cruz Sánchez Madridban, Spanyolországban született 1974. április 28-án. Édesanyja, Encarna Sánchez fodrász, édesapja, Eduardo Cruz autószerelő. Két fiatalabb testvére van, Mónica, aki szintén színésznő, és Eduardo, aki énekes lett. Penélope fiatalkorában nem vágyott színésznői karrierre, sokkal jobban vonzotta a tánc:... több»
“Mindig is lenyűgözött a kedvessége, a briliáns elméje, a tehetsége és a humorérzéke. Láttam Johnnyt a legkülönbözőbb helyzetekben, és mindig kedves volt mindenkivel. Ő az egyik legbőkezűbb ember, akit ismerek. A Karib-tenger kalózai című filmet a terhességem idején forgattuk, a férjemmel soha nem fogjuk elfelejteni az akkori kedvességét és odaadását.”

Vanessa Paradis

szül. 1972. 12. 22. (51 éves)
Saint-Maur-des-Fossés, Val-de-Marne, Franciaország
Vanessa Chantal Paradis 1972. december 22-én született Saint-Maur-des-Fossés-ban, Franciaországban, André és Corinne Paradis belsőépítészek második lányaként. Nővére, Alysson Paradis szintén színésznő. Vanessa nagyon fiatalon énekesnőként kezdte a karrierjét. 1987-ben, 14 éves korában a Joe Le Taxi című számával 15... több»
“Tizennégy évig voltunk Johnny Depp-pel barátok, és két gyönyörű gyermeket neveltünk fel együtt. Ő egy nagylelkű, figyelmes, kedves ember, aki elutasítja az erőszakot. Ismerem az Amber Heard által nyilvánosan felhozott vádakat. Ez egyáltalán nem hasonlít arra a Johnnyra, akit én ismerek. Soha nem volt erőszakos vagy bántalmazó velem szemben.”