Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Micsoda nők! (2014)

Sous les jupes des filles
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Micsoda nők!
 
nándi99   2016. 04. 05.

legújabb vélemény

A film számomra kissé nehezen volt követhető, egyszerűen túl sok 11 karaktert belesűríteni két órába. A kevesebb néha több, ezt kellett volna szem előtt tartania a rendezőnek. Egyébként a film hangulata varázslatos, a bemutatott problémák pedig életszagúak. Összességében jó filmnek mondanám a Micsoda Nőket.

 
tamas84   2015. 09. 08.

A Micsoda Nők! próbál formabontó, ötletes, vicces, szexi, romantikus és komoly lenni. Ez többé kevésbé sikerül is a rendezőnek, épp csak a film követhetőségét kellett feláldozni ehhez. Bár fogalmam sincs, hogy végül is ki kivel, de az életérzés, ami a filmből árad, az csodálatos. A Párizst bemutató képek nagyon szépek és igényesek. Az egész filmnek van egy jó, de megfoghatatlan atmoszférája.


 
juliS   2015. 02. 10.

A Micsoda Nők! tele van pezsgéssel, lüktető és magával ragadó. A tempós történetet roppantul szórakoztató francia humorral tálalja a rendező, Audrey Dana. A filmben bemutatott női alakok valósak, bizony a mai világ női és asszonyai ilyen és ehhez hasonló életet élnek (legalábbis nyugaton).

 
daniel52   2014. 10. 08.

A film egyértelműen a női közönséget célozza meg, én férfiként sokkal kevésbé szórakoztam rajta, mint a barátnőm. Azért lehet a filmen nevetni és a szexi jelenetek is igazán forróra sikerültek. Ami miatt mégis jó volt a filmet együtt megnéznünk az az, hogy utána még napokig tudtunk arról beszélgetni, hogy mi is a nő szerepe a mai világban. Ebben a tekintetben pedig azt mondatom, elgondolkodtató alkotás lett.

Vanessa Paradis
Vanessa Paradis
Alice Belaïdi
Géraldine Nakache
Guillaume Gouix
Audrey Fleurot
Marina Hands
Julie Ferrier
Laetitia Casta
Vanessa Paradis
Julie Ferrier
Vanessa Paradis
Alice Belaïdi
Audrey Dana
Sylvie Testud

A film összbevétele 2 446 887 dollár volt (imdb.com).

 

Audrey Dana így nyilatkozott a filmről: "A Micsoda Nők! egy film, amit nők készítettek nőknek és olyan férfiaknak, akik imádják a nőket."

(ps)
 

A film zenéjét 2014 május 26-án külön is megjelentették.

(ps)
 

A forgatás Párizsban zajlott 2013 június 17. és augusztus 9. között.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.