Todd Phillips egy kis Valentin-napi meglepetésként újabb bepillantást engedett a Joker 2-be, amelynek utómunkálatai jelenleg is gőzerővel zajlanak. A képeket a fenti galériánkban tudjátok megtekinteni.

“Remélem, hogy a napod szerelemmel teli” - írja a rendező az Instagramon megosztott új fotók mellett, amelyeken Joker és Harley Quinn látható. Bár a folytatás cselekményét továbbra is titok övezi, bennfentesek szerint az Arkham Asylumban és környékén fog kibontakozni.

A 2019-ben bemutatott Joker hatalmas sikert aratott, a korhatáros besorolású film 1 milliárd dolláros bevételt hozott világszerte, és bár címszerepet alakító Joaquin Phoenix és a rendező is eleinte azt állították, hogy nem készítenek folytatást, végül maga Phillips jelentette be, hogy Folie à Deux munkacímen érkezik a második rész 2024-ben.

A Joker 2 ráadásul parádés szereposztást kapott, hiszen Harley Quinnt Lady Gaga alakítja majd, aki iránt a karaktert korábban szintén megformáló Margot Robbie is támogatását fejezte ki.

A film tehát idén októberben debütál a mozikban, Phoenix és Gaga páros mellett pedig még érkezik Brendan Gleeson, Catherine Keener, Steve Coogan, Zazie Beetz és Jacob Lofland.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»