FRISSÍTVE: Itthon is nagyot ment a John Wick: 4. felvonás, melyre csak a hétvégén több, mint 57 ezren voltak kíváncsiak, ami a számok nyelvén 121 millió forintos bevételt jelent, azt pedig talán már mondani sem kell, hogy Reeves filmje ezzel minden kihívóját maga mögé utasította, köztük a Shazam 2 - Az istenek haragját is, mely 16,8 millió forintot termelt a hétvégén.

A John Wick: 4. felvonás kiütötte kiütötte a konkurenciát.

Keanu Reeves új filmje a franchise legjobb startját produkálta. A John Wick-széria egyes epizódjai a bevételek tekintetében egyre sikeresebbek lettek, így míg az eredeti John Wick 2014-ben 14 millió dollárral nyitott, a folytatás már 30,4 millió dollárral kezdett, a harmadik film pedig 56,8 millió dollárt zsebelt be az első hétvégén.

A John Wick: 4. felvonás (galériánkban) pedig erre is rátett egy lapáttal a maga 73,5 millió dolláros hétvégi bevételével..

A nemzetközi jegypénztáraknál a 64 millió dollárt hozott, nem mellesleg mind a 71 piacon, ahol bemutatták, az első helyen debütált, így a globális bevétele 137,5 millió dollárra nőtt. 

Igaz, a film több, mint 100 millió dollárba került, ami szintén rekordösszeg a franchise történetében.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»