Nem csak a harmadik epizód készül, de a stúdió már javában dolgozik az előzményfilmek, melynek máris kinézték a főszerepét.

Két sikeres rész után trilógiává bővül a Taron Egerton és Colin Firth nevével fémjelzett  Kingsman franchise. A forgatás 2019. januárjában kezdődik meg, ami 2020. eleji premierdátumot vetít előre, bár erről egyelőre még nincsenek hivatalos információk.

Hogy milyen irányban halad majd a történet, azt egyelőre még homály fedi, azonban a That Hashtag Show információi szerint a harmadik rész készíti majd elő a című előzményfilmet. Sőt, a portál a forrásaira hivatkozva úgy tudja, hogy a két filmet egyszerre fogják forgatni. Ami a terep előkészítését illeti, az alkotók tervei szerint a King's Man: A kezdetek-ban mutatkozna meg a The Great Game két főszereplője. Egyikük egy fiatal brit srác lesz, aki az első világháborúban harcol a hazájáért, míg a másik a mentora, aki lehetőséget ad számára, hogy bizonyítson a  Kingsmanek között. Utóbbi szerepre Ralph Fiennes-t szemelték ki, aki valóban remek választásnak tűnne egy ilyen karakter megformálására.

A Kingsman 3 természetesen az Egerton által alakított Töki és Colin Firth Harryje is visszatér, míg a rendezői széket ismét Matthew Vaughn foglalhatja majd el.