Bár a tavaly megjelent Mortal Kombat adaptáció nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, mindez a New Line-t nem tántorította el attól, hogy elkészítse a folytatást. Mondjuk a részleteket!

A stúdió ráadásul nem mást, mint Jeremy Slatert bízta meg a forgatókönyv fejlesztésével. Slater legutóbb a Marvel Holdlovag sorozatán dolgozott, korábban pedig Az Esernyő Akadémia, a Fantasztikus Négyes és A Lazarus-hatás című produkciókon dolgozott.

A 2021 tavaszán megjelent Simon McQuoid rendezésében készült Mortal Kombat egyidejűleg debütált a mozikban és az HBO Max műsorkínálatában, a film ráadásul a streamingszolgáltató egyik legnépszerűbb tartalmának bizonyult, noha a legelszántabb rajongók enyhén szólva sem voltak megelégedve a végeredménnyel.

Bár bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, abban mindenesetre bízhatunk, hogy Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Damon Herriman, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Josh Lawson és Joe Taslim visszatérnek a folytatásban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi... több»