Elkészül a Top Gun harmadik része. A legfrissebb értesülések szerint a Top Gun: Maverick társszerzője, Ehren Kruger már fejleszti a Paramount számára a Top Gun 3-at.

A napokban lehetett hallani arról, hogy Tom Cruise exkluzív szerződést kötött a Warner Bros-nál, de nagyon úgy tűnik, hogy a Paramount műhelyében is lesz tennivalója. Noha egyelőre nem került megerősítésre, Cruise mellett Miles Teller és Glen Powell is visszatérhetnek majd a folytatásban.

Cruise jelenleg a Mission: Impossible: Leszámolás - Második rész munkálatain dolgozik, illetve az Universalnál készül az a NASA-val közösen fejlesztett produkció, amelyet az űrben forgatnak majd, és amelyet Doug Liman rendez.

A 2022-ben bemutatott Top Gun: Maverick Cruise legmagasabb bevételét, 1,49 milliárd dollárt termelő filmje, így valahol nem is volt kérdés, hogy egy újabb folytatást hozzanak össze. Bővebb információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»