Javában forog a Vaják harmadik évada, ráadásul néhány forgatási képet is kaptunk a helyszínről, amelyeket a fenti galériában csekkolhattok!

Steve Gaub, a sorozat executive producere bemutatott az Instagramon néhányat az új helyszínek és díszletek közül. Már a második évad is jelentősen bővítette a Vaják széria világát, a Netflix pedig jól láthatóan marad ennél a receptnél, Gaub egyébként gondosan ügyelt arra, hogy a megosztott fotókkal semmilyen komolyabb részletet ne áruljon el a cselekménnyel kapcsolatban.

“Egész biztosan nem leszünk kisebbek a harmadik évadban” - írja a producer az épülő díszletről közzétett fotó alatt. A második évad lezárása meglehetősen sok megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, a harmadik évadra pedig 2023-ig kell várniuk a sorozat rajongóinak.

A széria főszerepeiben Henry Cavill mellett Kim Bodnia, Anya Chalotra, Matt Devere, Jodhi May, Trokán Nóra, Steve Wall és Lars Mikkelsen láthatók.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»