Közel négy év telt el azóta, hogy A védelmező 2. megjelent, mostanáig pedig egyáltalán nem volt biztosra vehető, hogy Denzel Washington valaha még visszatér Robert McCall szerepében.

Bár az idei év elején Washington elárulta, hogy nagyon is zajlanak a harmadik rész előkészületei, most pedig a Sony is hivatalosan bejelentette, hogy jön A védelmező 3. A projekt élére egyébként ezúttal is Antoine Fuqua kerül, Washington mellett pedig Dakota Fanning, Bruno Bilotta, David Denman és Gaia Scodellaro lesznek láthatók a főszerepekben.

Az első két rész főként Massachusettsben forgatták, ezúttal viszont Olaszországba utazik a stáb. A franchise története egyébként a nyolcvanas években futott azonos című sorozaton alapul, ehhez kapcsolódóan pedig azt is érdemes megemlítenünk, hogy Queen Latifah főszereplésével új széria is készült a franchise-hoz The Equalizer címmel.

Az első két film vegyes kritikai fogadtatásban részesült annak idején, A védelmező ugyanakkor 192,3, míg a folytatás 190,4 millió dollárt hozott a konyhára. További hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a harmadik résszel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallhatunk a munkálatokról.

akció | krimi | thriller

Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek.... több»

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sony Pictures (@sonypictures) által megosztott bejegyzés